Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zatlers: Ar Bērziņu esam vienisprātis, ka atcelt rīkojumu par Saeimas atlaišanu būtu antikonstitucionāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atis
a
skat - divi džeki jau novienojušies kas ir konstitucionāli un kas nav. eksperti. tad jau mums viss kārtībā
KLM-5 miljoni latu
K
Pēc pēdējām ziņām, drošām, 5 miljonus iemaksās biedrs Lembergs - kā savu ieguldījumu cīņā pret oligarhiem, jo viņa, kā bijušā LKP CK locekļa, sirdsapziņa nepieļauj oligarhu plosīšanos Latvijā
5 miljoni latu
5
Tautai šī Zatlera konstitucionāla rīcība izmaksās ne vairāk un ne mazāk, kā 5 miljonus latu. Šo naudiņu vajadzētu ieturēt no dzīvokļa, pensijas, sekretāres, auto un citām Zatleram paredzētajām treknajām "ļgotām".
borcinsh
b
un kapec "neuzstadijat" rekinu - komunistiem par 50 "saimniekoshanas" gadiem Latvijaa ? ( summa tur bus - daudz interesantak ! ) kapec nesaskaitijat cik tie "biedri" izzaga no VALSTS BIDZHETA pec Atjaunoshanas laikaa ??? cipari ! PADOMAJIET LABAK, KO "ATNESIS" vai VAR IEDOT SHIS "TAUTAS LATVIESHU LEONIDS BREZHNEVS-BERZINSH ??? CIK MILLIARDUS PAZAUDES LATVIJA AR TO KARTEJU KOMUNISTISKU "SAIMNIEKOSHANU" !!!
  • 0
  • 0
antikonstitucionālas ir Zatlera amb
a
Es gan tur nekā antikonstitucionāla nesaskatu. antikonstitucionāli drīzāk ir savu ambīciju un atriebības dēļ dēļ atlaist pavisam nesen ievēlētu parlamentu.
Guntis
G
Var jau pameeginaat, mozh prokatit.
KLM
K
Nu nezinu gan, vai tāda vienprātība patiks biedram Lembergam - tādā vienprātībā noteikti savu roku pielicis Soross! Noteikti !
borcinsh
b
nu, protams, ka tovarischam lembergam butu labak, ja tovarisch berzinsh vispar slegs ari Anglijas Tiesu ... ( steidzigi ir jazvan zvirbulenam - vinsh ir vienigais, kursh zin, ka "sarunaties" ar nelieshiem-soristiem lai izlabot situaciju valstii...)
  • 1
  • 0
borcinsh
b
...un var padomat, ka berzinsh "pareiz saprot", kas nozime - antikonstitucionāli !? ( laikam tikai shaja "variantaa" - atnemt zemniekam zeme un ...izdot sevi par zemnieku !!!)
?????
?
Jebkura diskusija vai mēģinājumi to atcelt ir antikonstitucionāl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pat jebkura diskusija ir antikonstitucionāla??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas