Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Zatlers: ZRP ir jāpārcieš vairākas bērnu slimības, taču partijas izveide ir sevi attaisnojusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prudence
P
In awe of that asnwer! Really cool!
Ļeņins
Ļ
"Bērnišķīgā kreisuma slimība' tas viņam no turienes ņemts. Meita andēlē kontrabandas spirtu cēsu krutkās
klaunam
k
nu nesmīdini tautu ar savu tiesiskuma koalīciju un professsionāļu komandu. ja vien spēji savāk tik vien kā šo nožēlojamo klaunu komandu, tad ir tevi jākar aiz debesu zvaniem zem laternas, lai smadzenes apgaismotu.
osis
o
Sapratu domu gājienu, bet domu nē. Izvērtēt nevar, bet ir attaisnojies.
Bitnera balzams
B
Zatlera vecumā bērnu slimības grūti ārstējamas.
jaja
j
ambiciozais VZ! Ko tad sasniedza ar savas partijas dibināšanu? 1. ieguva partijas vadītāja nosaukumu, bet neko vairāk, - ne par Saeimas pr-tāju, ne t.s. tautas vēlētu prezi nav kļuvis, IR PARASTS IERINDAS DEPUTĀTS 2. sašķēla latviskos vēlētājus, radīja aižotāžu ap savu veidojumu, pilnīgi izgāzās pēcvēlēšanu sarunās un radīja situāciju, kad atkal mūsējiem kopā NAV ABSOLŪTA VAIRĀKUMA. Vai VZ darbība valstij kopumā ir bijusi labvēlīga? NĒ. 1000x NĒ. pašlabuma meklētājs, kas krīzes laikā atļaujas PAR MŪSU NAUDU 'mācīties partiju vadīt' !! Jāsmejas.
Janis
J
Mes redzam ka SC ir no Maskavas ar talvadibas pulti vadits partija, to var redzet pec no Maskavas sanemta braziena Usakovam par mikstumu un Usakovs tagad censas ar ekstremistiskiem kategoriskiem izteicieniem provocet latviesus lai pirms velesanam krievu avizem butu ienaidnieka tels Baltija lai vieglak butu mulkot krievus un piespiest balsot par Putinu. un te vel dazs labs saka ka Zatleram vajadzeja veidot valdibu ar SC?
nu lembis pirks glupo spurdžu
n
to redzējām
dddd>> Ja
d
Ka tiesi izpauzas Zatlera kunga pareiza riciba? to ka vins gatavojas kopa veidot valdibu ar SC kurs lideris Usakovs nupat parakstijas par krievu valodu ka otru valsts valodu latvija? Jus velat veiksmi ZRP?
J
Zatlera kunga rīcība bija pareiza. Būt par Vienotības piedevu būtu nepareizi, tagad ir jauna ZRP ar citiem gudriem un radošiem cilvēkiem. Viss ir labi, tagad - tikai strādāt. Veiksmes Zatlera kungam un ZRP!
b2
b
Zatlera naksanu pie varas pavadija meli un aferas. No malas izskatas ka tas bija Maskavas izplanots valsts apversums vai pucs. Zatlers meloja cilvekiem par reformam bet ar reformu solitam nozagtam balsim preteji veletaju gribai piesaucot tankus paliga kopa ar krieviem velejas nodibinat Maskavai lojalu valdibu. Maskavas tankists Zatlers un vina partija ir tur kur viniem ari jabut..politiska meslaine.
dddd
d
Zatlera partija tagad ir reitins zem 5%, lai te neviens nemuld par nomelnosanu, tauta taisnibu redz ari bez kadas nomelnosanas vai slavinasanas.
ijana
i
Beidziet riet uz Valdi Zatleru! Vai tiešām jūs ,auna pieres gribat atpakaļ iepriekšējo oligarhu valdības variantu, kad tikai griež nost tautai skābekli, bet paši turpina peldēt tauko? IR un BŪS savādāk, bet TĀ vairs n e d r ī k s t kā bija! Vai tiešām gribat pārdoties Lembim, šķēļu ģimenei vai citam resnvēderam, kuri nekaunas deklarēt sevi kā latviešus, bet patiesībā viņiem savs maks un āda ir svarīgāka> Man kauns par jūsu nopirktajām dvēselēm! Skaidrs, ka šeit īd tikai tie, kuri em laimes fadi beigušies, jo līdz šim pārtikuši no resnvēderu stipendijām. Tā jums vajag !
BRIDŽA
B
Pareizi,ka nepievienojās Vienotībai un tas viņus saniknoja un sākās Zatlera un viņa partijas nomelnošana. Tāpēc turieties, viss ir pārejošs, turpiniet cīnīties, domājiet par tautu, kas Jūs ievēlēja.
x
x
Tai Zatlera partijai ir nevis bernu slimiba bet gangrena, lai to partiju glabtu ir janogriez ar maskavas baciliem inficeto gangrenas locekli.. uzprasiet Zatleram vins zina kuru..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas