Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ziedojumu apmēru ziņā līdere joprojām ir partija Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Narti
N
Zem sadaļas Iegādāties Vip likmi ir ievadīta ziedojumu spēļu stiktsaita, bezmaksas spēles tiek apkopotas dienas tēmās.
Auzenir
A
Nē, maksas liekms ir tikai uz overiem. Mēs prognozējam spēles, kurās, pēc mūsu domām, iesitīs vairāk nekā 2,5 vārtus.
:-)
:
...bez ziedojumiem maijā palikusi Zaļo un zemnieku savienība... Tā paiet pasaules godība.
Edvīns Puķe 4ATA
E
Uzskatāmi redzams ,kura partija ,pārstāv kuru šķiru. Vienotā ierēdniecība un citi
otkats
o
otkats par labiem darbiem
Dr.xy
D
To ka SC- Vienotai Krievijai nav ,oficiali, uzraditi ziedojumi ir logiski.Si cekistu apvieniba, tacu nevar par ziedojumiem deklaret naudu,kuru vini ir izzagusi no Rigas budzeta,un naudu,kuri vini sanem cemodanos no Launuma Imperijas vestniecibas Riga.
Leons
L
Faktus galdā! Ja nav, tad nav ko spiegt, mēģinot novērst uzmanību no savas viscaur korumpētās partijas noziegumiem!
  • 2
  • 1
lasītājs
l
JENOTI- tak sevi dēvē par tiesiskuma un caurspīdīguma parteju ,tad nu te jau viviss kā uz delnas redzams un saprotams.
Gugū
G
Vai tad censoņu maz,kas rāpus lien,ka tik tuvāk pasūtījumiem un tad atkal atpakaļ jenotiem,tā jau kopā barojas,tā tak sen zināma saikne.
Runcs
R
Kā ta neziedos,kad šie pūš galvenajā stabulē....Un vēl paši apgalvo,ka esot neuzpērkami.Un KNABs jau ar neko neizdarīs-to neitralizēs,pirms tas vispār paspēs kaut ko uzsākt...
Ha-Ha
H
Tieshi taa:)
  • 2
  • 2
Ha-Ha
H
Man viss ir skaidrs, kaapeec Vienotiiba ir liiders ziedojumu apmeeraa, kaapeec daudzi mediji tik ljoti vinjus slavee:))) Vai tad nav skaidrs?:)
nu ja
n
nesaskatu liberālisma ideoloģijā neko nosodāmu, galu galā pēc šāda principa dzīvo visa attīstītā rietumu pasaule.
  • 1
  • 5
......
.
Krupņikova brāļa firma iegūstot valsts pasūtījumus LETA Trešdiena, 4. februāris (2004) 08:21 | Komentāri: (5) Drukāt Nosūtīt draugam Partijas «Jaunais laiks» ģenerālsekretāra Grigorija Krupņikova savulaik uz ASV emigrējušais brālis Dmitrijs Krupņikovs, būdams ASV reģistrētās firmas «Belam Inc.» prezidents, Latvijā īstenojis ne vienu vien vērienīgu informatizācijas projektu. Uzņēmuma filiāle Latvijā saņēmusi arī vērienīgus valsts pasūtījumus. «Jaunā laika» ģenerālsekretārs šajā apstāklī nekādu interešu konfliktu nesaskata, šodien ziņo laikraksts «Neatkarīgā Rīta Avīze» (NRA). Arī SIA «Belam-Rīga», kuras vēsturisko saikni ar «Belam Inc.» apliecina Uzņēmumu reģistra dati, pēdējos divos gados Latvijā ieguvusi valsts pasūtījumu 2,9 miljonu latu apmērā. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja Sabiedrisko attiecību un starptautiskās sadarbības nodaļas vadītāja Diāna Kurpniece atzīst, ka katrs šāds gadījums būtu vērtējams individuāli. Grigorijs Krupņikovs gan nesaskata interešu konfliktu faktā, ka viņa brāļa firma Latvijā gūst valsts pasūtījumus. «Belam Inc.» galvenais birojs atrodas Ņūdžersijas štatā ASV, bet telekomunikāciju sistēmu projektēšanu, ieviešanu un apkalpošanu piedāvā arī 90. gadu sākumā NVS un Baltijas valstīs dibinātās kompānijas pārstāvniecības un filiāles. Par vienu no šādām filiālēm uzskatāma «Belam-Rīga», kuras vārds atrodams arī «Jaunā laika» sponsoru sarakstā. Latvijā par Dmitriju Krupņikovu informācija ir visai skopa — viņa vārds neparādās Latvijas Uzņēmumu reģistra datos, jo kā «Belam-Rīga» direktors, kapitāldaļu turētājs un galvenā amatpersona tur minēts Marks Kacs. Kacs intervijā laikrakstam «Biznes&Baltija» atzinis, ka «Belam-Rīga» dibināta 1992. gadā, kad kāds draugs, kas bija emigrējis uz ASV, piedāvājis sākt telekomunikāciju biznesu. Visticamāk, šis «kāds» arī bijis Dmitrijs Krupņikovs, jo arī NRA zināms, ka viņš savulaik pārcēlies uz dzīvi ASV, kur sācis nodarboties ar informācijas tehnoloģiju biznesu un tagad vada kompāniju «Belam».
Arturs M.
A
Nu..un?Kāds tagad ir gads un kur ir Krupņikovs?:D
  • 0
  • 1
festivāla iela 22
f
Kāpēc sveši cilvēki no malas vispār ziedo partijām? Ziedo arī daudzi, kuri pat nevēlas būt ne deputāti, ne biedri... ne arī īpaši apmeklē tos kongresus? WTF? Vai tiešām aiz tā, ka nav kur naudu likt?
Vai normāls cilvēks bez kreisiem ie
V
Vai kāds var atbildēt, kāpēc Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra māte ziedo Vienotībai 10 vai vairāk tūkstošus latu? Un, vai ziedotājā vispār ir viņa?
  • 3
  • 0
Krista >> par ko citu
K
Bet ko tad darīt tiem cilvēkiem, kuriem pretējais dzimums nepatīk (gluži tāpat kā tev un man neinteresē savs dzimums) - jādzīvo vientulībā, līdz šie pakārsies aiz depresijas? Viņiem nekas un nekad neiestāstīs pretējo, jo tāda ir to cilvēku būtība. Vari to saukt par psihisku slimību un novirzi no normas, bet ko mums ar šiem slimajiem darīt... viņi tomēr ir sabiedrības locekļi, kuri arī vēlas mīlestību, būt laimīgi tāpat kā visi... Ko tu ieteiktu darīt? Es neesmu sajūsmā par šo lietu, bet manuprāt Vienotība rīkojas pareizi, ka neļauj viņus nostumt malā... tie tomēr ir cilvēki, nevis lopi.
  • 3
  • 2
par ko citi:
p
Izskatās, ka Vienotības programma ir tas pats liberālisms, kas atbalsta geju pretenzija uz laulību un praidiem! Kāpēc gejisms ir jānoraida? 1) Loģika + morāle = I. Kanta morālais imperatīvs – dari tā, lai Tava rīcība varētu kļūt par paraugu VISIEM. Ja Tu zodz un visi zags, tad tas galu galā vērsīsies pret Tevi pašu un vispār privātīpašums nevarēs pastāvēt, - tāpēc zagšana ir jānoraida principā. Ja Tu nogalini, un ja visi gribēs nogalināt, tas vērīsies pret Tevi pašu un pret visu cilvēku dzimumu, tāpēc tas ir jānoraida. Ja Tu kopojies ar sava dzimuma cilvēki, tad, ja tā darīs visi, tad cilvēku dzimums iznīks, turklāt pašu sagaida vientulība vecumdienās, ar dažādām anālās atveres problēmām un slimībām – tāpēc to jānoraida. 2) Turpretī, ja Tu laulājies ar pretēja dzimuma parstāvi un tā darīs visi, tad būs bērni un cilvēce turpinās pastāvēt, bet Tev būs nodrošinātas vecumdienas, ja būs bērni; ja ne – labas attiecības ar sieviņu, kas Tevi balstīs un Tu viņu.. Tātad loģika un morāle liecina, ka gejisms ir jānoraida, bet jāpraktizē un likumiski jāatbalsta laulībā balstīta ģimene!
  • 3
  • 2
Arvids
A
Kāpēc nav uzrakstīts žurnālista vārds, kurš sagadatavoja šo ziņu?? Latviešu Zemnieku savienība neietilpst ZZS sastāvā! Zaļo un Zemnieku savienību veido Latvijas Zemnieku savienība un Latvijas Zaļā partija. Kaitina žurnālistu proānisms. Kad pienāks brīdis, kad Latvijā arī žurnālisti sāks atbildēt par to ko raksta?
Oskars
O
Āboltiņa ZIŅO !!!! Tikai man nav saprotam , kur PARTIJA liek to saziedoto naudu un kāpēc LIKUMS atļauj KASĒ ielikt tādas summas , bet darījumi nenotiek caur BANKU . PARTIJA ievāķ NAUDU, bet tauta mirst BADĀ !!!!!!! KAUNS valdošai VIENOTĪBAI !!!!!! Kā vispār VIENOTĪBA drīkst valdīt ja velešanās ieņēma 3vietu MEĻI - ZAGĻI !!!! DIEVS tādus necieš !!!!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas