Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Zīle rosina vēlēšanās latviskā elektorāta partijām startēt ar vienu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runcis
R
Taču tajā sarakstā pirmajās vietās jābūt Batjkam, Birkam, boDelim, baTūnam, Gerhardam, Jakrinam un vēl daudziem citiem ( nu tiem ar tuznainām roķelēm ).
ņepoņemajs
ņ
Lai nezaudētu Rīgu? Vai tad nav sen kā zaudēta?
Garšīgā kukurūza
G
Bet Urbanovičs? Viņam tak vārds ir Jānis! Un tāpat Tutinam, tas arī Jānis!
Äaaaaah
Ä
Kur un kas ir tie "latvieši" Soglasijes centrā? Saeimas vietnē atradu šo sarakstu: 1) Urbanovičs 2) Agešins 3) Burunovs 4) Cilevičs 5) Dolgopolovs 6) Fjodorovs 7) Grigorjevs 8) Holostovs 9) Jakimovs 10) Kabanovs 11) Klementjevs 12) Kravcovs 13) Meļnikovs 14) Mirskis 15) Nikonovs 16) Nikiforovs 17) Orlovs 18) Pimenovs 19) Ribakovs 20) Rodionovs 21) Sakovskis 22) Silovs 23) Tutins 24) Zemļinskis 25) Zujevs Ā, pardon, ir vēl divi Rubiki un tas VDK kadrs Ādamsons.
Izcili!!!
I
"Jau devolvācija ir uz deguna" !!! Kad tad šī nabadzīte - devOlvācija (ikvienā man zināmā valodā ir "devAlvācija") - tik smagi paklupa? Acīmredzot tajā brīdī, kad saprtata, ka "sāpīgi vajag" , "dzīve sit ar atslēgu" un "Ārā ir 21.gadsimts" (interesanti - kurš gs. ir iekšā, Jūsu dzīvoklī?). Vai ne, Anna?
Anna
A
Visi tapat zina, ka Latvijai ir pienācis gals un drīz tas vairs nebūs. Jau devolvācija ir uz deguna. Kas aizbrauca pareizi darīja. Tagad steidzīgi aizbrauc pārējie, kas var. par katru cenu. Palikušiem spīd humanitārā katastrofa. neatkarīgi no valodas. kaut krievus neārstēs un nebaros. paši atzina. lai to, ko velti raustīties? Jā necieņu ir pelnījis infantilisms, un, vissvarīgākais, šīs tautas gļēvulība. 91. gadā uz barikādem inteliģenti un enerģiski cilvēki izveda ganāmpulku, jo ļoti garšīgs kumoss daudzi bija redzams. Viņi ir to nokoduši un tagad dara visu, lai to nekonfiscēja. Vai nav pienācis laiks atkārtot šo procesu, bet otrādi? Kamēr liela nauda nāca no Eiropas un to bija jāsadalā starp savējiem, krievu, lai viņi nelīda bija jāpazemina visādos veidos. Bet kad naudas plūsma samazinājās ar krieviem sāk runāt par taisnīgumu. Un kad Eiropā nedos naudu vispār krievi kļūs par labiem. Visa ļaunuma sakne ir Eiropas naudu, pie kuras kategoriski nevēlas laist krievus. Bet izbeigsies rietumu siles līdis pie austrumu un vēlāk otrādi. Par SC balsoja gan krievi, gan latvieši un tur ir latvieši un krievi, tāpēc tas arī saucās Saskaņas Centrs. Ārā ir 21.gadsimts un viņi, ko es šeit daru – šeit ir tikai krievi vai latvieši. Nacionālistiem nav nekādas nākotnes un nekad nebūs masu nacionālistiska psihoze vienmēr beidzās ar smagam paģiram, vēsturē piemēru nav pietiekami daudz.
replika
r
Ceru, ka partija sapratīs savas kļūdas, spēs tās izlabot un nākamajās RD vēlēšanās iegūs pietiekami daudz balsu, lai neatdotu Rīgu pilnīgai pārkrievošanai.
Sēlis
S
Par daudz gribat,lai Birks ar Straumi un vēl līdzīgiem kā lielākie puķu naudzētāji iestājas vienā partijā,un viss kļūs skaidrs ,nebūs jums pat divu vietu,ar patriotismu un zagšanu nevar tautu vairāk pierunāt lai par jums balsotu.
Politpesimists
P
Zīlem radusies ģeniāla ideja, kā palikt pie siles. Ja būs kopējais saraksts, tad jau idejas autoram vieta galvgalī atradīsies. Ceru gan, ka vēlētāji arī Zīli izmetīs mēslainē kā Batjku, atvainojos Straumi. Žēl, ka ar TB/LNNK sasmērējās daudzi tiešām īsti patrioti. Lai gan, kas to zina, varbūt arī viņi nepalika bešā.
:)))
:
Nu kāda jūdam daļa gar latviešiem un Latviju?
BETIJA
B
Par sho sarakstu es balsoshu tikai tad, ja tas iestaasies par DDD un progr. IIN.
vot, praviļna !
v
jedinnim spisskom - ar vislatvijas karogstaipītājiem priekšgalā ! - U paslednij boi !!!
"vl+tb=vIENOTĪBA2
&
balso par mazāko ļaunumu,/vienotību,ZZS/ bet ļaunums jau paliek ļaunums, liels vai mazs. Prognozes bēdīgas, diemžēl. Vidussķiru iznīcinās pilnībā paceļot īpašuma nodokli līdz nesamaksājamam līmenim, paceļot gāzes, elektrības, siltuma cenas pacelsies visu preču cenas, cilvēku lielākais vairums nonāks parādu jūgā (vergi), gatavi strādāt par vēdera tiesu, daudzi jp daudzi aizbēgs no valsts, nabagu būs pārāk liels procents, kas tad notiks? Haoss! Izsalkuši, nikni, izmisumā novesti cilvēki zags un laupīs utt. Pirmās iezīmes jau parādās tagad. Bomži - bezpajumtnieki revidē miskastes, zog ko tik var nozagt, lai pārdotu metālu uzpircējiem. Uz ielām nav droši pat gaišā dienas laikā. Sāk izveidoties pusaudžu bandas, ko vada noziedznieki,narkomāni, bruņotas laupīšanas, vecu cilvēku apkrāpšana, azartspēļu uzplaukums, firmu blēdīšanās, nemaksājot rēķinus, nodokļu slēpšana un nemaksāšana utt., šo uzskaitījumu varētu vēl ilgi turpināt. un tas ir pēdējo 2 vienotības gadu Valsts varas / ZZS&Vienotības/ sausais atlikums-bezdarbība. Bēdīgi, bet fakts!.
BETIJA
B
Bet VL iestajas par progresivo IIN un DDD, kamer TB/LNNK - nekaa...
Trahtenbergs
T
visi banditi un valsts nozadzeeji pa vienu sarakstu , buus kaa pie Baabeles , Lembe pa priekšu , paareejie no pakaļas ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas