Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Zīle: TB/LNNK nevēlas kļūt pārāk radikāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Laiks pienacis atdot goda, patriotisma un svetuma jegu izvarotam lozungam TEVZEMEI UN BRIVIBAI, ka ari LNNK nozimei ... ... Savas tautas labad, sledziet ciet so regaino partiju un totali apvienojaties ar VL !!! ...
vājš
v
...ne pa kam nesaprot, ka vecie un jaunie baķkas jāmet ārā no partijas, ja vispār to formējumu var saukt par partiju....
tādi paši
t
kampēji
replika
r
LB peļņa pērn bija 70 mlj. latu. tā ka viņiem par algām pārmest nevajadzētu. Labāk lai ir lielas algas un liela peļņa, nevis mazas algas un stulbi speciālisti. Tā ka Zīlem ir pilnīgi taisnība. LB jau algas ir samazinājuši.
nelieši
n
Ko tas Zīle tur murgo. Kāds te radikālisms? Kāda pēc tā vajadzība. Latvijas lielo pilsētu problēma ir nesamērīgi augstais nekustamā īpašuma nodoklis. Ja nekas nemainīsies, tad valsts ar Vienotības un ZZS rokām un VL/TB/LNNK klusu piekrišanu padzīs no Latvijas lielo pilsētām vietējos iedzīvotājus.
Runcis
R
Nomainīt visas vecās MĒBELES. Zīli ieskaitot. Citādi nevar - priekšā skuju taka.
Ilgvars
I
Mani pārsteidza Zīles nostāja par Rimševica algu ka tā it kā būtu jāsaglabā,jo viņam esot lieli kredīti un arī grūti būšot pierast mainīt šo luksus dzīvi ar samazinātu algu. Esmu novērojis jo kuriem ir šīs lielās algas tad to darbībā profesionalitāte nav jūtama. Žēl ka Latvijā Zīle dala cilvēkus dažādās kategorijās. Jāsaprot ka arī Latvijas banka ir valsts -valstī, un nedrīkst būt priviliģēta. Kur šeit morāle.
Anka
A
TB ir vieta politiskoliku kapseta tapat ka LC, TP, LPP, PLL, un ari ZZS. Zile doma,ka vins ir jkaut kas ipass, bet patiesiba tads pats meslis ka visi TB, kuri 20. gadu laika piedalijas Latviajs valsts izlaupisana. VL ir nakotne Latvija un ir jacer, ka VL atbrivosies no si pretiga zaglu piedekla TB.
TB/LNNK devīze
T
Kur mana lielā karote?!!!!!
Cilvēks
C
Žēl, ka Zīle ir tik gļēvs, es jau tā arī domāju, ka viņš ir tikai sīks birokrāts, kas lavierēs, lai tik paliktu deputāta krēslā. No''zēlojami!
Arturs - Pensionars
A
13 juridisko personu parlaments,kārtējais piemērs paņēmieniem ar kādiem Latvijā mālē acis cilvēkiem no ielas,un tad vēl gaužās - etniskais balsojums.Nacionāli konservatīva apvienība,skan gudri,kā tagad saka - politkorekti,bet pēc būtības kur lai latvietis liekas ? Rīga,Daugavpils,Liepāja īstas krievvalodas metropoles,jo latviešu valoda uz ielas ir kā tūristu grupu sarunas.Informatīvā telpa,ja pats neuzstādi "šatelītšķīvi",absolūta krievzeme.Kur Latvija ?
jumors
j
Zīle laikam paliek vecs. Kādreiz jau katrs nogurst. Bet tad vajag iet prom no politikas. Ja konservatīvisms nozīmē- man kabatā skan un par pārējo- ne mana cūka, ne mana druva, tad priekš kam jūs esat vajadzīgi? Aizstāt PLL? Pietika taču, paši redzējāt
Dr.xy
D
Ziles kungs,ludzu definejiet so,pedeja laika neatbilstosi lietoto, mode ienakuso vardu "RADIKALS".Kuri,pec Jusu domam,Latvija ir RADIKALI : SC un PCTVL,kuri gandriz pilnigi atklati cinas pret Latvijas Valsts neatkaribu,noliedz vesturiskus FAKTUS,draud latviesu tautai ar fizisku speku( Biskeka), Latvijas okupesanu no krieviem svin ka savus svetkus,vai ari,Jus Ziles kungs,ar to domajiet ari cilvekus,kuriem,patiesam,ir darga Latvijas Valsts un tauta??? Tada gadijuma ari cinitaji,kuri atdeva savas dzivibas par Latviju,ari ir RADIKALI??? Tada gadijuma, lasot Jusu izteicienus,es esmu ULTRARADIKALIS.
No malas
N
TB/LNNK tādas pašas kampēju partijas kā TP&CO un viņu vieta vēstures mēslainē. Jānāk jauniem cilvēkiem. Paklausījos vakar 100 pantā Zīli un redzēju, ka ir pie valsts siles "izredzēto" pusē. Viņam vajadzētu padzīvot kaut uz 300 latu algas, tad varbūt atgrieztos apjausma kas notiek valstī. Arī par politiskiem jautājumiem runājot, Zīle ir lokans un ne šāds, ne tāds, ne ta našim, ne vašim. Gribētos lai latvieši runā skaidru valodu par savām lietām vai kādam tas patiks vai ne. Tas , protams, par daudz gribēts no latviešu vīriešiem.
latvietis Hruščovs
l
Nu tad nost ar nacionālo neatkarību! Lai dzīvo lielo impēriju vienojošais spēks! Urā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas