Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

ZZS frakcijas vadītāja amatā pārvēlēts Brigmanis

Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītāja amatā šonedēļ pārvēlēts Augusts Brigmanis, savukārt pārējās frakcijas vadību vēlēs nākamnedēļ, noskaidroja aģentūra BNS, sazinoties ar frakciju pārstāvjiem.

Brigmanis pastāstīja, ka šonedēļ ir pārvēlēts par ZZS frakcijas vadītāju, bet viņa vietnieks būs Ingmārs Līdaka.

Savukārt Nacionālās apvienības (NA) frakcijas vadītājs Einārs Cilinskis sacīja, ka kandidē uz šo amatu arī 11.Saeimas pilnvaru laikam un pašreiz ir vienīgais pretendents uz šo posteni. NA frakcija par šo jautājumu un vēlmēm darbam parlamenta komisijās lems piektdien pēcpusdienā.

Pašreizējais Vienotības frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis pavēstīja, ka atkārtoti pretendēs uz šo amatu un, visticamāk, tajā tiks apstiprināts pirmdien notiekošajā frakcijas sēdē. Zaķis arī ir ar mieru turpināt pildīt šos pienākumus, viņam uzticoties arī kolēģi frakcijā.

Zatlera Reformu partijas (ZRP) pārstāve Inese Lībiņa-Egner teica, ka ZRP vispirms sagaidīs koalīcijas veidošanas sarunu beigas un tad lems par konkrētu atbildību Saeimas komisijās un arī balsos par ZRP frakcijas vadību. Šie lēmumi un balsojumi gaidāmi nākamnedēļ.

Lībiņa-Egner atgādināja, ka ZRP frakciju piekritis vadīt partijas līderis Valdis Zatlers.

Saskaņa centra frakcijas pārstāvis Andrejs Klementjevs informēja, ka pirmdien frakcijas sēdē apstiprinās frakcijas nolikumu un arī frakcijas vadību, kas paliks līdzšinējā – priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs un viņa vietnieki Valērijs Agešins un Artūrs Rubiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas