Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Ierobežots atļautais braukšanas ātrums uz Mīlgrāvja tilta

Sakarā ar brauktuves bojājumiem uz tilta pār Mīlgrāvi samazināts atļautais braukšanas ātrums uz 30 kilometriem stundā un uzstādīta ceļa zīme "Nelīdzens ceļš", portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dišlere.

Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, sakarā ar tilta pār Mīlgrāvi deformācijas šuvju bojājumiem. SIA Rīgas Tilti, ar kuru Satiksmes departaments noslēdzis tiltu uzturēšanas līgumu, ikdienā veic bedru remontdarbus, taču jāņem vērā, ka bojātas ir tilta nesošās konstrukcijas, līdz ar to remontdarbu rezultāts nav ilglaicīgs.

Deformācijas šuves uz tilta pār Mīlgrāvi, kas savieno tilta laiduma konstrukcijas, ir savu laiku nokalpojušas, līdz ar to nākamgad, 2012.gadā, plānots uzsākt pilnīgu tilta deformācijas šuvju un siju remontu.

Kā akcentē Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods, pēc remontdarbiem mastikas deformācijas šuves tiks aizstātas ar slēgtā tipa deformācijas šuvēm, līdz ar to šuves hermētiski labāk uzņems tilta laiduma temperatūras izraisītās deformācijas, kā arī palielināsies satiksmes komforta līmenis.

Autovadītāji aicināti sekot ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem. Satiksmes departaments jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām, kā arī aicina būt saprotošiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas