Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Izglītības, sporta un kultūras pasākumiem Rīgas dome šogad tērēs 11,21 miljonu eiro

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments šogad dažādu sporta un kultūras pasākumu nodrošināšanai tērēs 11,21 miljonu eiro, paredz ceturtdien Izglītības, kultūras un sporta komitejā apstiprinātais budžeta izlietojums par programmām.

Centralizēto pasākumu īstenošanai un pašvaldību savstarpējiem norēķiniem par izglītības pakalpojumiem departaments tērēs 4,66 miljonus eiro.

Par šo finansējumu tiks nodrošināts jauniešu atalgojums par darbu vasaras mēnešos pašvaldības iestādēs un kapitālsabiedrībās, balstoties uz Nodarbinātības valsts aģentūras programmu, tiks sniegts atbalsts nevalstisko organizāciju nometņu rīkošanai, veikti norēķini par pašvaldību savstarpēji sniegtajiem pakalpojumiem, organizētas dažādas konferences, nodrošināta skolēnu dalība starptautiskos pasākumos un īstenoti citi projekti.

Sporta pasākumiem tiks tērēti 1,68 miljoni eiro. Tiks organizēti starptautiski turnīri vieglatlētikā, basketbolā, volejbolā, hokejā un citos sporta veidos. Tāpat tiks organizēti maratoni, nodrošināta dalība Latvijas IV Ziemas olimpiādē un īstenoti citi pasākumi.

Savukārt kultūras pasākumiem departaments plāno atvēlēt 4,87 miljonus eiro. Tas iekļauj sevī Rīgas svētku rīkošanu, festivāla "Staro Rīga" organizēšanu, kā arī dažādu gadatirgu un svētku dienu atzīmēšanu Rīgas pilsētā.

Programmu apstiprinājusi Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja un par to vēl lems Rīgas dome.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas