Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Kristovskis nevēlas, lai Rīga kļūst par "spēļu elli"

Pilsoniskās savienības (PS) priekšsēdētājs un Rīgas Domes (RD) frakcijas vadītājs Ģirts Kristovskis trešdien iesniedzis pieprasījumu Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC) saistībā ar viņa publiski pausto ieceri veidot Rīgā "mazo Lasvegasu", informēja politiķis.

Vēstulē N.Ušakovam viņš lūdz sniegt skaidrojumu vairākos jautājumos. Piemēram, vai plaša izklaides industrijas centra, jeb "mazās Lasvegasas" izveides ieceru kontekstā ir veiktas konsultācijas ar RD pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem. Tāpat viņš vēlas zināt, vai šāds jautājums tiek gatavots skatīšanai RD komitejās, vai šāda iecere ir skatīta iepriekšējā RD sasaukuma laikā, vai plaša izklaides industrijas centra izveidei nepieciešamā teritorija ir paredzēta Rīgas pilsētas Attīstības plānos.

Ģ.K.Kristovkis arī vēlas zināt, vai atbilst patiesībai fakts, ka iecerētā izklaides industrijas centra projekts ir sagatavots un notikušas neoficiālas vienošanās par tā realizēšanu, par konkrētu Rīgas pilsētas teritoriju atvēlēšanu šādas ieceres realizēšanai. Viņš arī vēlas iepazīties ar pilnu RD saraksti ar plaša izklaides industrijas centra izveidē ieinteresētajām pusēm.

Komentējot N.Ušakova viedokli, ka šāds centrs varētu interesēt arī Krievijas iedzīvotājus, jo šajā valstī ir ieviesti ierobežojumi azartspēlēm, PS pārstāvis norāda, ka "tā vairs nebūs mūsu Rīga, mūsu galvaspilsēta. Rīga kļūs par lētas izklaides, noziedznieku un apšaubāmas izcelsmes naudas centru, kurā tiks apkalpoti iebraucēji no Krievijas".

Viņam arī radies jautājums, vai N.Ušakova un vicemēra Aināra Šlesera (LPP/LC) nodomi sakrīt - "ja arī vicemērs piekrīt idejai padarīt Rīgu par "mazo Lasvegasu", tad tas ir klajā pretrunā ar Šlesera partijas līdz šim liekulīgi pausto dievbijību". Tādā gadījumā RD vajag nevis Birokrātijas apkarošanas biroju, bet vajag ierīkot Tikumības apkarošanas centru, ironizē politiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas