Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Līgo svētku pasākumu laikā Rīgā ieviesīs satiksmes ierobežojumus

Sakarā ar Līgo svētku pasākumu norisi nedēļas nogalē Rīgā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, tostarp transportlīdzekļiem būs slēgta 11. novembra krastmala, informē Rīgas dome.

Sakarā ar svētku pasākuma Līgosim krastmalā! no 22. jūnija plkst.20 līdz 24. jūnijam plkst.24 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (arī alus velosipēda, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme): 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai; 11. novembra krastmalai pieguļošajā ielā no Poļu gātes līdz Jaunielai; Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai; Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

No 22. jūnija plkst.20 līdz 24. jūnijam plkst.24 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 22. jūnija plkst.20 līdz 24. jūnijam plkst.24 tiks atslēgti luksofori 11. novembra krastmalā (pie Poļu gātes un Bīskapa gātes).

No 21. jūnija plkst.20 līdz 24. jūnijam plkst.24 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalā, Daugavas pusē, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un pie uzbrauktuves uz  Akmens tilta. Savukārt no 22. jūnija plkst.20 līdz 24. jūnijam plkst.24 transportlīdzekļiem tiks liegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Poļu gāti un Jaunielu).

No 23. jūnija plkst.14 līdz 24. jūnijam plkst.4.30 Daugavā tiks slēgtas kuģīšu piestātnes Nr.14 un Nr.17

Tāpat sakarā ar Zāļu tirgus norisi Doma laukumā ceturtdien, 22. jūnijā, no plkst.5 līdz 21 tiks slēgta transportlīdzekļu (tostarp alusipēda, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu) satiksme, izņemot transportu ar speciālām caurlaidēm: Doma laukumā; Herdera laukumā; Jaunielas posmā no Doma laukuma līdz Krāmu ielai; Pils ielas posmā no Miesnieku ielas līdz Doma laukumam; Jēkaba ielas posmā no Doma laukuma līdz Mazajai Pils ielai.

Transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt minētajās vietās būs liegts no 21. jūnija plkst.6 līdz 23. jūnijam plkst.3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas