Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

No novembra arī RMS mikroautobusos darbosies laika biļete

No šī gada 1. novembra pilnsabiedrības Rīgas mikroautobusu satiksme (RMS) minibusos pasažieri turpmāk varēs reģistrēties braucienam ar šādiem e-talona produktu veidiem – 24 stundu, trīs un piecu dienu biļetēm, kas būs derīgas visos sabiedriskā transportlīdzekļu veidos un maršrutos Rīgas pilsētā, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Līdz šim 24 stundu, trīs un piecu dienu biļetes, kas ir derīgas visos maršrutos, rīdzinieki un ārvalstu tūristi varēja izmantot tikai Rīgas satiksme sabiedriskajos transportlīdzekļos – autobusos, tramvajos un trolejbusos. Tagad klienti, kuri ikdienā izmanto Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu, varēs reģistrēties braucienam arī RMS visos maršrutu minibusos.

Diennakts biļetes cena ir 5 eiro, trīs dienu biļete maksās 10 eiro, bet piecu dienu biļete - 15 eiro.

Laika biļetes ar noteiktu stundu vai dienu skaitu sniedz iespēju pasažieriem veikt neierobežotu skaitu braucienu gan Rīgas satiksmes, gan RMS minibusos. Vēršam pasažieru uzmanību, ka iekāpjot minibusā vai autobusā, ir jāreģistrē biļete katru reizi no jauna. Augstāk minētie biļešu veidi ir derīgi vienu gadu kopš pirmās reģistrācijas brīža. 

Top komentāri

Dace
D
Nav kas sajaukts? Kāda jēga saukt biļeti par diennaksts biļeti, ja tā derīga gadu no reģistrācijas brīža? Atkal izplata nepatiesu informāciju. Šādi rakstīts raksta beigās: "Augstāk minētie biļešu veidi ir derīgi vienu gadu kopš pirmās reģistrācijas brīža." Gan jau, ka vienu gadu no iegādes brīža.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas