Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pagarina reģistrāciju jaunajos Rīgas pašvaldības bērnudārzos

Reaģējot uz valsts pārvaldes portāla "Latvija.lv" e-pakalpojuma "Bērna reģistrācija pirmsskolas iestāžu rindā" periodiskiem darbības traucējumiem, līdz svētdienai, 27.novembrim, ir pagarināta bērnu pieteikšana Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē "Ozoliņš" un "Dzīpariņš", aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Līdz 27.novembrim saņemtajiem pieteikumiem tiks piešķirts agrākais reģistrācijas datums un laiks, kāds bērnam ir uzrādīts elektroniskajā datubāzē. Savukārt tiem, kas būs reģistrēti no 28.novembra, piešķirs to reģistrācijas datumu un laiku, kad pieteikums saņemts.

Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē "Ozoliņš", kas atrodas Slāvu ielā 19, var pieteikt 200 bērnus, tikmēr Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē "Dzīpariņš", kas atrodas Rūpniecības ielā 21, būs iespēja uzņemt 100 bērnus no pusotra gada vecuma.

Līdz 16.novembra pēcpusdienai ir saņemti jau vairāk nekā 200 pieteikumi. Pakāpenisku grupu komplektēšanu un darbību ir plānots sākt decembrī.

LETA jau ziņoja, ka abās minētajās pašvaldībai piederošajās ēkās šogad tika pabeigta pārbūve, ierīkojot jaunus bērnudārzus.

Projekta gaitā abās ēkās veikta telpu pārplānošana, visu inženiertīklu izbūve, apkures sistēmas nomaiņa un automatizācija, ventilācijas sistēmas izbūve, elektroinstalācijas un apgaismes ķermeņu nomaiņa, videonovērošanas sistēmas ierīkošana, ugunsaizsardzības sistēmas izbūve, ūdensvada un kanalizācijas tīklu nomaiņa, iebūvējamo mēbeļu izbūve, ārējo norobežojošo konstrukciju siltināšana, logu un ārdurvju nomaiņa, teritorijas labiekārtošana un rotaļu laukuma izbūve.

Būvdarbu izmaksas telpu pielāgošanai pirmsskolas izglītības iestādes vajadzībām Slāvu ielā ir 2 132 488 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, bet Rūpniecības ielā 21 - 1 440 633 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas