Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Policistus pārsteidz mātes bezatbildīgā rīcība pret bērnu

Piektdien, 1.decembrī, Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju, ka Brīvības gatves un Ūnijas ielu krustojumā ir atstāti bērnu ratiņi, kuros guļ zīdainis. Ziņotājs skaidroja, ka nekur tuvumā nav neviena cilvēka, kas bērnu uzraudzītu.

Ierodoties norādītajā vietā, izsaucēja sniegtā informācija apstiprinājās – drēgnajos laika apstākļos uz ietves bija atstāti rati ar zīdaini tajos.

Pēc mirkļa no blakus esošās kafejnīcas iznāca bērna māte, jo bija ievērojusi policistu rosību pie ratiem. Sieviete apgalvoja, ka bērnu pieskatījusi, vērojot ratiņus no kafejnīcas. Māte likumsargiem paskaidroja, ka bērnu ir silti saģērbusi un nav vēlējusies viņa pārkaršanu, tāpēc neņēma bērnu sev līdzi kafejnīcā.

Pārrunu laikā nekas neliecināja, ka sieviete būtu alkohola vai citu apreibinošu vielu reibumā. Arī bērnam nebija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Ar sievieti veiktas preventīvas pārrunas.

Top komentāri

Jā -
J
vai ar oligarhiem neviens neveiks "preventīvas pārrunas"?
Bet vai
B
policiju nepārsteidz ierēdņu, amatpersonu un oligarhu bezatbildīgā rīcība pret valsti??? Izskatās, ka nē, jo neviena regresa prasība pret ierēdni, kas valstij nodarījis zaudējumus, slikti pildot savus pienākumus, nav celta, bet lietu pret oligarhiem izbeidz.
Trollis JT
T
Nav grūti patrenkāt māti ar bērnu... nav grūti uzlikt nemanāmu aizlieguma zīmi un pēc tam no apmaldījušamies lauķa izspiest kukuli (EUR 30). Ar reāliem noziedzniekiem tikt galā ir pulka grūtāk, sevišķi - ar pusaudžiem... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas