Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīdzinieki aicināti līgot 11. novembra krastmalā kopā ar Latvijas teātru aktieriem

Šodien, 11. novembra krastmalā uzstāsies Rīgas pašdarbības kolektīvi, turpināsies Zāļu un Latvijas amatnieku darinājumu tirgus, kā arī notiks koncerts Latvijas teātru zelta ziņģe, kurā dziedās visu teātru aktieri, aģentūru LETA informē Rīgas dome.

Jau no plkst.12 apmeklētāji tiek gaidīti krastmalā, kur varēs iepirkties Latvijas amatnieku darinājumu tirgū, kā arī vērot programmu uz divām skatuvēm, kuru veidos Rīgas pašdarbības kolektīvi - kori, folkloras kopas un deju kolektīvi. Līdztekus amatnieku tirgum krastmalā, notiks Zāļu tirgus arī Doma laukumā līdz pat plkst. 23.

Savukārt vakarā no plkst. 19 būs īpaši svētkiem sagatavota koncertprogramma Latvijas teātru zelta ziņģes, kur skatītājus priecēs Olga Dreģe, Ilona Bagele, Gunārs Placēns, Gints Grāvelis, Edgars Pujāts, Raimonds Celms un citi dziedošie aktieri.

Danču placī apmeklētājus gaidīs Dailes teātra aktieru ansamblis Ilga, kā arī uzstāsies aktieru grupas Ilga, aktieru ansamblis Liktenīgais, virtuves kabarē apvienība Gapoljeri un aktieru grupa Regīna.

Dziesmu paviljonā svinību viesiem būs iespēja iet Jāņu rotaļās un iepazīt Līgo tradīcijas kopā ar folkloristiem Zoju Heimrāti, Ivetu un Vidvudu Medeņiem, Margu Staltu, Valdu Vītolu un Kārli Heimrātu. Šajā vietā vakara gaitā dziedās arī Raimonda Vazdika, Ieva Akuratere, Ilze Grunte, Liepājas teātra aktieru ansamblis un Varis Vētra.

Šovakar, no plkst. 20, līgošana notiks arī Dzegužkalnā, kur uzstāsies grupa Iļģi un Rīgas Danču klubs, piedāvājot apmeklētājiem iesaistīties dažādās Jāņu dienas aktivitātēs un darbnīcās.

Ieeja visos pasākumos ir bez maksas. Tāpat 23. un 24. jūnijā arī sabiedriskais transports Rīgā ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas