Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ušakovs brīdina, ka šovasar Rīgā sastrēgumi būs vēl lielāki

Rīgas domes plānotie ielu remontdarbi šovasar būs vēl lielāki nekā pērn, tāpēc Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) iedzīvotājus brīdina, ka vasarā galvaspilsētā būs jārēķinās ar krietni lielākiem sastrēgumiem.

Šorīt intervijā LNT raidījumam 900 sekundes Ušakovs sacīja, ka pagājušajā gadā pašvaldība guvusi labu mācību un Baronu ielas remonts ir bijis kā paraugs, kā veidot attiecības ar būvniekiem.

Tāpēc Ušakovs brīdināja, ka šovasar sastrēgumi ielu remontu dēļ būs lielāki nekā pērn, un prognozēja, ka nākamajos gados būšot vēl sliktāk.

Jau ziņots, ka šogad par lielāko izaicinājumu Rīgai un rīdziniekiem varētu kļūt Krasta ielas remonts, jo tiks remontēts gan ielas segums, gan apmales.

Dome publiskojusi vairākas remontdarbu ieceres - līdztekus Krasta ielas remontdarbiem plānots savienot Spīķeru un Ķengaraga promenādes. Tāpat tuvākajos divos gados tiek plānots pārbūvēt Čaka ielu un daļēji arī Bruņinieku ielu, kur divvirzienu veloceliņš stiepšoties visas ielas garumā.

Šogad tiks uzsākta arī Gaisa tilta remonta projektēšana, bet Daugavas stadiona pārbūves projekta laikā plānots remontēt arī vairākas tam blakus esošās ielas.

Top komentāri

ridzinieks
r
Lai ka man nepatik Saskana un Usakovs ar savam komunistiskajam atlaidem sabiedriskaja transporta, jo domaju, ka ikvienam kurs iekapj sabiedriskaja transporta ir jamaras par braucienu, hernien, pensionareis, invalidez, studentiem ir jasamaksa brauciena pasizmaksas cena, parejos var maksat pelnas dolu, tacu, Usakovs ir pirmais Rigas pilsetas vaditajs, kurs ir uzsacis ielu remontu, jo 27. gadu laika ielas riga ir sabrukusas, noplukusas un nekoptas, un labi ir, ka Usakovs ir uzsacis hielo sakopsanu, lai ari Barona tela ir izrotata, itere sklajums, ka vecmeitas bikseles, tacu doma sakopt ielu ir labs darbs. Riga ielas nav jaizdekure ka cakainas vecmeitu apaksbikseles, bet tas ir jasaremonte un janoklaj ar stabiliem klajumiem, betona plaksnem, kuras kalpotu ka ietvju segums gadu desmitiem ka tas ir Kanada, ASV.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas