Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Accenture Latvijas filiāles vadītājs Maksims Jegorovs

Accenture ir interese par investīcijām Baltijas valstu start-up uzņēmumos

Starptautiskais vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums Accenture katru gadu iegādājas vai investē dažādos uzņēmumos visā pasaulē, to vidū jaunuzņēmumos (start-up), un būtu gatavs veikt investīcijas arī Baltijā, aģentūrai LETA atzina Accenture Latvijas filiāles vadītājs Maksims Jegorovs.

Jegorovs norādīja, ka lielajiem uzņēmumiem ir jāiegulda laiks, līdzekļi un uzmanība, strādājot ar "start-up" uzņēmumiem. "Redzam lielas sinerģijas iespējas ar "start-up" uzņēmumiem, jo varam būt tilts un palīdzēt sarunāt vajadzīgās tikšanās pāris minūšu laikā, kas citādi prasītu mēnešus. Kontaktu loma ir ļoti vērtīga, kas reizēm netiek pienācīgi novērtēts, jo to nevar izmērīt naudā, turklāt kontaktus cilvēkam nekad nevar atņemt," piebilda Jegorovs.

Viņš arī atzina, ka katru gadu Accenture iegādājas vai investē citos uzņēmumos, iekļaujot "start-up" uzņēmumus, un, atrodot īsto uzņēmumu, ar prieku investētu arī Baltijā.

Accenture finanšu gadu Latvijā, kas ilga no 2014.gada 1.septembra līdz 2015.gada 31.augustam, noslēdza ar 32,17 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 16,6% vairāk nekā pirms gada, savukārt uzņēmuma peļņa bija 2,02 miljoni eiro, kas bija par 23,9% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā.

Accenture ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 375 000 cilvēku, kas apkalpo klientus vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Accenture Latvijas filiāle ir dibināta 2002.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē