Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Manaslecas.lv: PTAC jāsaņemas drosmi un jāpasaka, kuri internetveikali krāpjas

Informācijas kampaņa, ko mediju vidē ir uzsācis Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC), ir nekorekta pret apzinīgiem, klienta interesēs strādājošiem interneta veikaliem, uzskata interneta portāla Manaslecas.lv vadība.

"Jaunā kampaņa, kuru ir aizsākusi PTAC gan medijos, gan vietnē percgudri.lv ir apzināti, vai arī, cerams, neapzināti vērsta ne tikai pret negodprātīgiem tirgotājiem, kuri savus pakalpojumus sniedz arī e-vidē, bet arī pret tiem, kas ir godprātīgi pret saviem klientiem, un rūpējās par savu reputāciju," norādīja manaslecas.lv.

"Ieteikums PTAC - nevis biedējiet sabiedrību, ka iepirkties internetā ir nedroši, bet gan saņemieties drosmi un pasakiet, kuri interneta veikali krāpj savus klientus, vai rīkojieties vēl progresīvāk un atbildīgāk. Sāciet sertificēt Latvijas interneta veikalus, un dodiet atzinumu, kuri interneta veikali ir droši!" uzsvēra Manaslecas.lv pārstāvis Mārtiņš Kossovičs.

"Jau šobrīd internetā patērētājiem iepirkties ir daudz drošāk nekā ierastajā vidē. Neviens tirgotājs netiek tik stingri reglamentēts kā interneta veikala tirgotāji. Piemēram, jebkurš klients 14 dienu laikā var atgriezt internetā nopirkto preci pat nepaskaidrojot iemeslu, kas viņu neapmierina. Pretēji "ielas tirgotāji" ar šādām prasībām nesastopas," neapmierināti ir manaslecas.lv.

M.Kossovičs sacīja, ka e-veikals Manaslecas.lv četru gadu laikā ir apkalpojis vairāk nekā 50 000 pasūtījumus, un neviens klientis nav vērsies par viņu sniegtajiem pakalpojumiem PTAC ar sūdzībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē