Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

BK Ventspils: Kategoriski noraidām Pietiek.com fantāzijas un spekulācijas

BK Ventspils pilnīgi kategoriski noraida jebkādu basketbola kluba darbības saistību ar žurnālistes Agneses Margēvičas aprakstītajiem spekulatīvajiem pieņēmumiem un interpretācijām portālā Pietiek.com (11.06.2012).

BK Ventspils savulaik noslēgtais līgums ar kompāniju Toronto Line LLC ir bijis nepieciešams kluba komandas līdzdalības nodrošināšanai starptautiskās sacensībās. Šo faktu esmu skaidrojis jau iepriekš, kā arī atbildējis uz interesentu jautājumiem.

Aivara Lemberga vārds šajā publikācijā acīmredzot piesaukts kādu politisko vai ekonomisko konkurentu interešu pakalpībai, jo katram, kurš patiesi interesējas par kluba darba organizāciju, būtu iespēja iepazīties un izprast, ka BK Ventspils saimniecisko darbību organizē kluba direktors vai valdes priekšsēdētājs.

Savukārt kluba pilnsapulces kompetencē ir kārtējās sezonas budžeta apstiprināšana un sportisko uzdevumu izvirzīšana, tāpēc vairāk kā muļķīgi ir vilkt paralēles vai paust dažādas sazvērestības teorijas par kluba prezidenta saistību ar kluba ikdienas darbību, noslēgtajiem līgumiem vai kāda cita veida rīkojumu saistību ar kluba darbību sezonas laikā.

Respektējot katra indivīda tiesības šajā valstī brīvi paust savus uzskatus, tomēr pastāv kaut kādas profesionālās kompetences robežas, cik tālu publicistiskās spekulācijas var neatbilst lietas patiesajiem apstākļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē