Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Bundžu Jānis: Ziedošanas instrukcija

Ziedošanas būtība slēpjas tās brīvprātībā, anonimitātē un maksimāli iespējamā nepastarpinātībā. Tikai tā abas puses - devējs un ņēmējs - gūst šī notikuma spožākās balvas visā to kopumā. /Sens teksts, mūsdienās zaudējis aktualitāti, izmantojams kā ilustratīvs materiāls kopā ar eksperta skaidrojumu vienkāršajai tautai.

/Ziemassvētki garām, Jaunais gads klāt. Drīz apklusīs dažādās balsīs un valodās skandinātais kosmopolītisko meldiņu popurijs, un pēc kāda laika tiks savāktas arī nenopērkami dārgo suvenīru bodītes un karstvīna lietuves (tas nav pārāk dārgs). Bet galvenais - ar iespaidīgu apoteozi jau noslēgušās cita par citu diženākās labdarības akcijas. LNT kopā ar Rimi un Swedbank laida eņģeļus pār Latviju. LTV ar Bērnu fondu aicināja nepaiet garām. Pirmais Baltijas kanāls kopā ar _Rīga Plaza stiepa Labsirdības eglīti_ Bērnu slimnīcas pacientiem. Latvijas Radio piektais kanāls ritināja labdarības maratonu vecākiem cilvēkiem. Bija vēl, bet tie tādi sīkumi.Tātad, ja Tu, lasītāj, savu eiro vai simtnieku esi ziedojis nezin kur pats pēc saviem ieskatiem, tad esi reputāciju sagandējis vismaz uz gadu. Dies pasargā, ja tas vēl bijis anonīmi - kas tā vispār par naudu ar nezināmu izcelsmi! Tomēr viss nav zaudēts. Atnāc pie Bundžu Jāņa uz konsultāciju, un mēs par mērenu ziedojumu salūkosim Tev nākamgad to labāko ziedošanas iespēju. LABĀKĀ ziedošanas iespēja jāsaprot kā Tava zīmola labvēlīga pozicionēšana, stabilas, pozitīvas emocionālas saites veidošana starp Tevi un Taviem klientiem un blablabla… citiem vārdiem, mēs parādīsim, ka tieši Tavs ziedojums savā nesavtībā, klikšķu skaitā, reitingos un šēros ir visziedojošākais no visiem. Pievienosim aprēķinu, kurš no ziedojumu projektiem nestu visapjomīgāko un ātrāko atdevi par katru eiro un galu galā - cik Tu dabūtu atpakaļ uzreiz pa tiešo.Ļoti svarīgi ir parādīties ekrānā. Praimtaimā. Ne tikai parādīties, bet runāt. Mēs noskaidrojam, kur šāda iespēja vislielākā, un uzrakstām ne pārāk garu, bet emocionālu uzrunu. Tuvākajā laikā jāatnāk izvēlēties starp piedāvātajiem Tavas bērnības dienu notikumiem, kuri atstājuši dziļas pēdas… Nē, kas notika reāli, mūs neinteresē, citu dzīvē nejaucamies. Mums ir kādi trīs varianti, kas labi piestāvētu Tavam tēlam un kaklasaitei. Pamatīgi jāizmēģina uzrunas beigu iešņukstēšanās... Piedodiet, aktieris Tu esi nulle, bet mēs vēl trakākus esam izdresējuši. Jāzina, ko apmeklēs valsts pirmās trīs personas. Vispār divas, jo Mūrnieci maz kāds vēl pazīst. Skaidrs, ka tur filmēs un bildēs, ka blīkšķ. Kārtosim tā, lai Jūs īstā brīdī nejauši ietu personai garām. Viņam/ai jāsveicina, tas skaidrs. Nenokavē un saki īsu pasākuma vērtējumu vai kaut ko ierosini. Tas nav svarīgi - ko, mēs uzrakstīsim. Tas tomēr būs jāiemācās no galvas, lasīt no lapas īsti nav stilā.PAREIZAIS VIEDOKLIS: pareizas ziedošanas galvenās pazīmes ir obligātums, maksimāla pozitīva publicitāte, rentabilitāte un precīzs mārketings. Neprofesionāļi un jefiņi pat svētu lietu spēj sapurgāt.Šī gada konsultāciju seriāls ir galā. Saviem lasītājiem Bundžu Jānis vēlētu Jaunajā gadā noteikti sākt jaunu dzīvi. Labāk trīs. Lielāka stabilitāte šai mainīgajā laikā.* ļoti neatkarīgs konsultants

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē