Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Čepāne: Nav labi šādā situācijā nostādīt koalīcijas partnerus

Tieslietu ministra Gaida Bērziņa (VL-TB/LNNK) lēmums par demisiju daudziem bija pārsteigums, jo politiķis par to iepriekš nebrīdināja savus koalīcijas partnerus, portālam Diena.lv sacīja Saeimas deputāte Ilma Čepāne (Vienotība).

"Pašreizējā situācijā, kad tikko esam izrāpušies no krīzes bedres, manuprāt, stabilitāte ir pati svarīgākā gan no iekšpolitiskā skatu punkta, gan arī no ārpolitiskā. Es ceru, ka šis jautājums par ebreju īpašumiem, nav tikai tāds aizsegs," norādīja I. Čepāne.

Deputāte pastāstīja, ka trešdien sastapusi G. Bērziņu Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, kurā abi politiķi studentiem lasa lekcijas, taču ministrs nav bildis nevienu vārdu par gaidāmo lēmumu.

"Mēs satikāmies, sasveicinājāmies, parunājāmies – tas bija pulksten piecos vakarā, taču no viņa nebija absolūti nekāda brīdinājuma. Tas īsti labi nav no koalīcijas partnera puses nostādīt šādā situācijā Ministru prezidentu un arī pārējos koaīcijas partnerus," portālam Diena.lv sacīja I. Čepāne.

Tāpat viņa uzsvēra, ka jau 9. Saeimas laikā, kad G. Bērziņš pirmo reizi pildīja tieslietu ministra pienākumus, tika izstrādāts likumprojekts "Par atbalstu Latvijas ebreju kopienai". "Ja mani atmiņa neviļ, tajā laikā neviens ar demisijām tādā veidā nerīkojās. Es tiešām esmu pārsteigta par to," uzsvēra deputāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē