Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ījabs: Šlesers ir nišas produkts

"Šlesers, neapšaubāmi, ir ārkārtīgi enerģisks un pārliecinošs cilvēks savā nišā. Taču viņš tomēr ir nišas produkts," šādu viedokli par partijas _Vienoti Latvijai! _līderi Aināru Šleseru TV3 ziņām paudis politologs Ivars Ījabs.  "Ja tu ar Šleseru veido kaut ko kopīgu, tad jārēķinās, ka tas atstās pamatīgu iespaidu uz tavu tālāko biogrāfiju.

Domāju, ka liela daļa no tādiem cilvēkiem kā Māris Gailis vai Valdis Birkavs, vai Guntars Krasts, vai Vilis Krištopans vēl simts gadus padomās par to, vai viņiem vajag šādu ierakstu savā biogrāfijā," uzskata politologs.Šlesers sabiedrību ar savu komandu startam Saeimas vēlēšanās solījis iepazīstināt 1.jūlijā. "Mūsu komanda būs stipra un tie būs cilvēki, kuri piedalījušies šīs valsts atjaunošanā un virzījuši Latviju uz iestāšanos Eiropas Savienībā un NATO," izteicās Šlesers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē