Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Krišjānis Rēdlihs: Iespējas gūt vārtus bija

Latvijas komandai Rīgas Dinamo bija iespējas gūt vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Horvātijas vienību Zagrebas Medveščak, tomēr svarīgs faktors bija sliktā ledus kvalitātes, uzskata aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

LETA jau vēstīja, ka Rīgas Dinamo sestdien viesos nespēja ar 0:1 zaudēja Medveščak komandai, pārtraucot savu garāko šīs sezonas uzvaru sēriju. Rīgas Dinamo bija uzvarējusi iepriekšējās četrās spēlēs, turklāt vismaz punktu guvusi deviņās no pēdējām 11 spēlēm.

"Pirmajā trešdaļā ledus kvalitāte bija katastrofāla. Protams, ledus abām komandām vienāds, bet uz šāda spēlēt ir ļoti grūti. Treniņos arī ledus kvalitāte bija slikta, bet šodien bija trakāk," Rīgas Dinamo preses dienests citē aizsarga izteikumus. "Vēlējāmies aizvadīt maču kā Liepājā, jo arī šeit ir mazais laukums. Diemžēl cerēto rezultātu gūt neizdevās."

"Abas komandas rādīja līdzīgu sniegumu, cik nu ledus kvalitāte ļāva. Domāju, brīžiem laukumā pat izskatījāmies labāk. Iespējas gūt vārtus bija, bet šodien diemžēl to neizdevās izmantot," pauda vecākais no brāļiem Rēdlihiem. "Jāraugās uz priekšu pozitīvi. Atgriezīsimies mājās un jau savu līdzjutēju priekšā centīsimies parādīt labāko sniegumu."

Rīgas Dinamo noslēdza divu izbraukuma spēļu sēriju. Turpinājumā Dinamo būs septiņas mājas spēles, taču divas no tām notiks Tallinā, bet nākamais izbraukums Latvijas vienībai būs tikai pēc mēneša.

Ar 29 punktiem 31 spēlē Dinamo ieņem pēdējo, 14., vietu Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot 19 punktus, bet 13.pozīcijā esošajai Medveščak tagad atkal zaudējot deviņus punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē