Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kučinskis: Latvijas uzņēmumi sniedz būtisku ieguldījumu visai Eiropai

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) kopā ar ministriem pirmdien, 9. maijā, liepu alejā pie Ministru kabineta ēkas par godu Eiropas dienai atklāja lielformāta fotogrāfiju izstādi. 

Fotogrāfijās attēlotas Ministru prezidenta un ministru izvēlētas Latvijā ražotas preces, Latvijas dabas objekti un fakti par Latviju, kas apliecina, ka mums katram ir, ar ko lepoties.

Atklājot izstādi, Kučinskis pauda, ka "mēs bieži vien esam pārāk pieticīgi, kaut arī Latvijas uzņēmēji sniedz būtisku ieguldījumu visai Eiropai". "Mums ir tik daudz, ar ko lepoties!" viņš uzsvēra. 

"Jo mēs būsim stiprāki, jo stiprāka būs visa Eiropa! Mums ir jābūt vieniem no līderiem!" sacīja Kučinskis. 

Ministru prezidents atklāja, ka īpaši viņu priecē inovācijas, kas dod pienesumu Latvijas izaugsmei. 

Izstādi - 14 fotogrāfijas ar Latvijā ražotām precēm, Latvijas dabas objektiem un faktiem par Latviju iespējams apskatīt līdz ceturtdienai, 12. maijam.

Informācijai – 1950. gada 9. maijā, kad Eiropu pēc postošākā kara cilvēces vēsturē bija sadalījis dzelzs priekškars, Francijas ārlietu ministrs Robērs Šūmans aicināja Eiropas valstis apvienot ieroču ražošanā būtiskās ogļu un tērauda nozares. Šī ideja kalpoja par pamatu Eiropas Savienības izveidošanai un kopš 1985. gada tiek svinēta kā Eiropas diena.

Top komentāri

KONKRĒTĪBU, kungs Kučinski:
K
Kuri Latvijas uzņēmēji, kā izpaužas ieguldījums Eiropā, ja pēc viņu pieprasījuma Latvijā iznīcināta, piemēram, cukurrūpniecība ( ar Rozes, Rāviņa, Seska atbalstu). pirms tam Zemgales lauksaimniekus aicinot iepirkt Eiropā atlikušu, novecojušu tehniku, iznīcinot cukurbiešu plantācijas- Zemgales dārgumu un peļņas avotu. Kur RAFS Jelgavā, Rāviņš izfotogrāfējies pie katras "atjaunotnes"un ieņēmis jauku, atvainojos, mirona pozu, matiem gaisā! Mums ir ar ko LEPOTIES? Ar ko tieši, konkrēti? leposimies kā ar Hermani Austrijā, perverso "ZoldaT' N"? Ar tekuli Gundaru Āboliņu Vāczemes ārēs? Vai tomērt ar Garanču un Antoņenko, Nelsonu, kas ar tiem biedriem- lumpenistiem nav nekādā sakarā? Kur man jāiet?- uz fotogrāfiju izstādi vai klepot un irst?
VVZ
V
Premjera kungs acīmredzot ir domājis ieguldījumu kvalificēta darbaspēka papildināšanā Eiropai. Tur Latvija tiešām malači- ap 400 tūkstošiem aizbraukušo. Citus ieguldījumus neredzu.
MUMS , IR TIK DAUDZ AR KO LEPOTIES
M
jo MES gandriz pusi valsts iedzivotajus ,kaa sunus no setas patriecam. Tagad MES esam laimigi, ir krities bezdarba procents atskaites , nav jamaksa pabalsti ,un tulit nogriezisim viniem visu. MES esam vareni ! ,un busim vareni! ! !.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem sp...

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē