Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Pastiprinātu NATO klātbūtni Baltijā atbalsta katrs otrais

Puse Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka NATO būtu jāpastiprina sava militārā klātbūtne Baltijas valstīs, portālu liecina pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar LNT martā veiktais pētījums. 27% atbildējuši, ka NATO klātbūtne Baltijā jāpastiprina noteikti, bet 23% norādījuši, ka tā drīzāk būtu jāpastiprina.

Kopumā 43% ir pretējās domās. Katrs piektais jeb 20% no aptaujātajiem norāda, ka NATO klātbūtne drīzāk nebūtu jāpastiprina, bet 23% norāda, ka tā noteikti nebūtu jāpastiprina. 7% aptaujāto uz šo jautājumu nesniedza konkrētu atbildi.Jau vēstīts, ka Krievijas agresija Ukrainā NATO mudinājusi pastiprināti pievērsties savu ārējo robežu, tai skaitā Baltijas, drošības jautājumam. Baltijas gaisa telpas patrulēšanai ASV marta sākumā norīkoja papildu sešus F-15C Eagle iznīcinātājus, kuriem aprīlī pievienosies vēl viens Lielbritānijas Karalisko gaisa spēku Eurofighter Typhoon.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē