Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns
Atbildot par amata pamešanu, Piebalgs bija izvairīgs un norādīja, ka pirmkārt vērsīsies pie partijas valdes.

Piebalgs, runājot par savu nākotni Vienotībā, min, ka vēlētāji grib jaunas sejas

Atbildot uz jautājumiem par partijas Vienotība reitingiem šī brīža vadītājs Andris Piebalgs LTV raidījumā Rīta panorāma ceturtdien, runāja izvairīgi, minot, ka vēlētāji vēlas jaunas sejas un ka par tālāko rīcību lems, kad tiks saņemts decembra reitingi.

Jāatgādina, ka laikā, kad Piebalgs uzņēmās partijas vadību, viņš kā vienu no mērķiem izvirzīja partijas smagi cietušo reitingu atjaunošanu un vismaz 10% sabiedrības atbalstu aptaujās. 

"Ja reitings decembrī atkārtosies [nebūs sasniegti 10% - red.], tad manas darbības vērtējums ir negatīvs un tad man ir jāizdara secinājumi," sacīja Piebalgs. Piebalgs norādīja, ka sagaidīs reitingus un tad vērsīsies pie partijas valdes. 

"Es uzskatu, ka tā ir nopietna neveiksme," sacīja politiķis.

Piebalgs, skaidrojot situāciju, norādīja, ka viņa atnākšana "neradīja jaunu vilni", un kā problēmu minēja "jaunu ideju trūkumu".  

"Politikā tas, ko gribas sasniegt, ne vienmēr izdodas," sacīja Vienotības vadītājs, piebilstot, ka sabiedrība grib jaunus politiķus un "vecās sejas apnikušas". Tomēr, kad viņam tika uzdots jautājums par amata pamešanu, Piebalgs bija izvairīgs un norādīja, ka no sākuma vēlas sagaidīt reitingus un tad, pirmkārt, vērsīsies pie partijas valdes, tādējādi, iespējams, netieši norādot uz plāniem pamest partijas vadītāja amatu.

Top komentāri

Trollis JT
T
Kādas tieši sejas grib vēlētāji, tas vēl ir jautājums, tāds slidens jautājums. Iespējams, ka dziļi zemapziņā izlolotā seja mūs pamatīgi nobiedētu, ja mēs to ieraudzītu. Piebalga seja nebiedē, tā izskatās nožēlojama un drīzāk izraisa līdzjūtību. Mūsu publiski runājošajiem t.s. "elites" pārstāvjiem, bijušiem un esošiem, gribu novēlēt vienu - ierakstiet kaut jel vienu savu uzstāšanos video, noskatieties un mēģiniet iemācīties runāt tā, lai ar savu idiotisko kratīšanos un stostīšanos neliktu cilvēkiem sajust nepatīkamus peristaltiskus krampjus.
Zigis >>>Trollim JT
Z
Piekrītu komentāram. Piebalga kungs ir gudrs, profesionāls, bet arī emocionāls. Viņam piedodama daža laba grimase vai žests. Nepiedodami, ja 900 sek. žurnālisti raidījumu pataisa par balagānu- nepārdomāti žesti, zirdziski smiekli, nepārtrauktā galvas klanīšana. Ja jau būtu tā humora izjūta, tad tas to raidījumu atsvaidzinātu, bet šie amatieriskie jautrības mirkļi liek man sarkt šo žurnālistu vietā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drošība, vide, tehnoloģijas

Latvijā 9. maijā tiek svinēta Eiropas diena. 1950. gadā šajā datumā Francijas toreizējais ārlietu ministrs Robērs Šūmanis nāca klajā ar deklarāciju par nāciju sadarbību, ko mūsdienās simboli...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē