Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Prezidents: Lieldienās novēlu rast prieku par saules spēka atgriešanos

Dabas atmoda, augšāmcelšanās, dzīvības spēka uzvara - šie jēdzieni ikvienam saistās ar Lieldienu vēstījumu neatkarīgi no tā, kādās tradīcijās svinam šo gaismas un dzīvības atgriešanās notikumu.Ikviena dzīvība ir gan dāvana, gan atbildība par savējiem un par tiem, kas mums līdzās. Kaut arī šajā pasaulē ienākam un aizejam vieni, savu ikdienas dzīvi mēs pavadām starp miljoniem citu dzīvību.

Tādēļ tikai savstarpējā cieņā, atbildībā un iecietībā pamatojas mūsu sadzīvošanas un kopā būšanas kods. Tā ir sadzīvošana ar līdzcilvēkiem un visu dzīvo, kas ir mums līdzās uz Zemes un, par ko mēs visi esam vienlīdz atbildīgi. Palīdzēt, atbalstīt, uzklausīt un izprast. Netiesāt un nenoliegt, bet rast kopīgo un vienojošo.Lai Lieldienu svētku pārdomās ikviens no mums rod prieku par saules spēka atgriešanos, par visu dzīvo, kas mums ir dots un uzticēts! Priecīgas Lieldienas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem sp...

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē