Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ušakovs: Šovasar sastrēgumi būs lielāki nekā pērn

Paredzams, ka šogad Rīgas centrā sastrēgumi būs tik pat smagi vai smagāki kā pagājušā gadā, jo ir paredzēts remontēt lielu skaitu pilsētas ielu, piektdienas rītā LTV raidījumā Rīta Panorāma sacīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņa).

Šogad, "runājot par statrēgumiem, ies smagi", norādīja Rīgas mērs, skaidrojot, ka no pagājušās gada ir ņemtas vērā stratēģiskās plānošanas mācības, tomēr paredzēts remontēt vairākas centra ielas, tāpēc sastrēgumi nebūs mazāki. 

Mērs norādīja, ka remonti sāksies, tiklīdz skolās beigsies mācību gads. "Piedodiet par sastrēgumiem," sacīja Ušakovs norādot, ka šogad gājējiem un velobraucējiem būs labāka situācija kā bija pagājušā gadā

Savukārt atbildot par remontiem māju pagalmos, mērs sacīja, ka daļa no pagalmiem ir bēdīgā stāvoklī, bet daļa ir izremontēta. Ušakovs sacīja, ka 60% no pašvaldību īpašumā esošajiem pagalmiem ir jau veikti remontdarbi. 

Top komentāri

???
?
Kad Pārdaugavā būs solītais pārvads zem dzelzceļa? Tehniskais projekts jau tika izstrādāts pirms vairākiem gadiem. Tagad smagās automašīnas (fūres, baļķu vedēji) brauc gandrīz līdz centram, t.i., līdz Latvijas Nacionālai bibliotēkai, stāv sastrēgumos un piesārņo tā jau netīro Rīgas gaisu.
Abwer
A
Šim mērglim vieta karājoties pie Rīgas mūriem.
bet man poxuy
b
jo eju kājām un neesmu atkarīgs no urlēna okupanta ''transporta uzņēmuma''. urlēns okupants tagad drīkst sakt psihot.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē