Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Delna vēršas tiesā pret Lembergu

Biedrība Sabiedrība par atklātību – Delna vērsusies Latvijas Republikas Ventspils tiesā ar prasības pieteikumu pret Aivaru Lembergu, par nepatiesu un godu un cieņu aizskarošu ziņu atsaukšanu un atvainošanos par tām, kā arī atvainošanos par nepamatotu un godu un cieņu aizskarošu viedokli, portāls Diena.lv uzzināja no biedrības.

Kā norāda organizācija, tiesas sēde notiks Latvijas Republikas Ventspils tiesā 2017. gada 23. novembrī plkst.11. Lietā Delnu pro bono pārstāv zvērināts advokāts Andris Tauriņš no Sorainen biroja.

2016. gada 2. novembra preses konferencē Valstī līdz idiotismam ir novesta personāla atlases politika, kuras video ieraksts pieejams Ventspils pilsētas domes Youtube kanālā, Lembergs vairākkārt pieminēja Delnu, piemēram, sakot, ka "Delna pārstāv trīs biedrus" un "[Delna] ir ārzemju specdienestu finansēta organizācija". Savukārt 2016. gada 30. novembra preses konferencē Vai Delna ir politiska organizācija? Juridiski nav, faktiski ir!, kuras video ieraksts arī pieejams  Ventspils pilsētas domes Youtube kanālā, Lembergs pauda apgalvojumu, ka "[Delnas] padome atrodas politisku amatpersonu rokās."

Delnas ieskatā Lemberga izteikumi ir nepatiesi, nepamatoti un negatīvi ietekmē organizācijas reputāciju. Delna jau 2016. gada 14. decembrī nosūtīja Ventspils pilsētas domei un Lembergam pretenziju ar lūgumu šīs ziņas atsaukt un atvainoties Delnai. Lūgums netika respektēts, tāpēc, lai panāktu taisnīgumu un melīgu paziņojumu atsaukšanu, kā arī saņemtu atvainošanos par tiem, Delna vērsusies tiesā.

.

Top komentāri

latvānijas zaķkāpostu hūtsmēslojuma
l
Ir sacīts: "PIRMS meklēt skabargas CITU acīs - būtu pat ļoti lietderīgi, ja ne gluži pašsaprotami obligāti, pacensties tikt jēgā ar baļķiem SAVĀ privātajā redzoklī!" Un, arī: "Nekad neatļaujies nodarīt citiem to, ko negribētu izbaudīt uz savas PAŠA privātādas."
Reinis
R
Virsrakstā ir drukas klūdiņa
ARGO
A
Lembis malacis! Vismaz ir viens, kas cīnās ar sodomītu invāziju. Delna pati ir n-tos cilvēkus apmelojumi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas