Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Demokrātiskie patrioti aicina Radzeviču atkāpties no amata

Biedrības Demokrātiskie patrioti valde kopā ar biedrības Rīgas domes frakcijas deputātiem pievienojas Rīgas domes Vienotības frakcijai, aicinot Rīgas domes izpilddirektoru Juri Radzeviču atkāpties no ieņemamā amata vai arī rosināt sasaukt Rīgas domes ārkārtas sēdi, lai atstādinātu izpilddirektoru, portālam Diena.lv atzina Demokrātiskie patrioti.

"Visiem ir skaidrs, ka šī provokācija, kura tika īstenota 16. martā pie Brīvības pieminekļa apzināti pieļauta un tieši Rīgas domes vadībai bija tiesības un pienākums to novērst. Drošības policijas brīdinājumi netika ņemti vērā," atzian Saeimas deputāts Dāvis Stalts.

RD frakcija Demokrātiskie patrioti ierosinās atjaunot Sapulču, gājienu un piketu rīkošanai iesniegto pieteikumu izskatīšanas komisijas darbu, lai turpmāk novērstu līdzīgu incidentu iespējamību un Rīgas domes vadošo amatpersonu vienpersonisku lēmumu pieņemšanu.

DP Frakcijas deputāts un Daugavas vanagu pilnvarotā persona, ziedu nolikšanas gājiena koordinators Jānis Atis Krūmiņš uzskata, ka nav pieņemama latviešu tautas karavīru piemiņas apzināta nicināšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas