Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Food Union jauna krējuma veida izstrādē investējis 20 tūkstošus eiro

Piena produktu ražotājs Food Union ir veicis skābā krējuma ražošanas tehnoloģiju un procesu uzlabojumus un laidis klajā jaunu produktu sēriju Meistara krējums, līdz ar to papildinot piena produktu zīmolu Limbažu piens, aģentūru LETA informēja valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs.

"Šai līnijai uzņēmums izstrādāja specifisku kvalitātes standartu. Ieviestā procedūra paredz, ka krējumam tiek izvēlēts tikai augstākās kvalitātes piens, kas tiek nošķirots un atsevišķi pārstrādāts. Krējuma raudzēšanai izvēlētas specifiskas ierauga baktērijas, kas veido vēlamo konsistenci, piešķir nepieciešamo skābumu un ļauj saglabāt produkta kvalitāti nemainīgu visā realizācijas periodā," sacīja Staņēvičs.

Jaunais krējums tiks ražots ar 15%, 20% un 25% tauku saturu, savukārt veikalos tas būs pieejams no septembra vidus par īpašu iepazīšanās cenu neatkarīgi no tauku satura.

Kā ziņots, Food Union sastāvā ietilpstošais Rīgas piena kombināts citu produktu starpā ražo arī pienu un kefīru ar zīmolu Limbažu piens.

Food Union zīmols apvieno divus lielākos piena ražotājus Latvijā AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens, kā arī lielāko saldējuma ražotāju Igaunijā - AS Premia Foods.

Saskaņā ar provizorisko informāciju Food Union apgrozījums Baltijā 2014.gadā sasniedza 175 miljonus eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku. Uzņēmuma ražotnes Latvijā iepērk pienu no 400 zemnieku saimniecībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas