Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Latvijas Ceļu būvētāja aicinājumam apskatīt ceļus Zemgalē atsaukušies trīs deputāti

Uz biedrības Latvijas Ceļu būvētājs valdes priekšsēdētāja Andra Bērziņa visiem Saeimas deputātiem izsūtīto aicinājumu klātienē iepazīties ar ceļu stāvokli Zemgalē atsaukušies trīs parlamentārieši. Apskatīt ceļu posmus Zemgales reģionā piektdien dosies Reformu partijas deputāts Jānis Ozoliņš, kā arī divi Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK deputāti – Imants Parādnieks un Vineta Poriņa, portālu Diena.lv informēja biedrībā.

Deputāti braucienā dosies ar kopā ar biedrības Latvijas Ceļu būvētājs un VAS Latvijas Valsts ceļi pārstāvjiem.

Apzinoties, ka galavārds Latvijas autoceļu nozares likteņa lemšanā jāpieņem arī Saeimas deputātiem, biedrība Latvijas Ceļu būvētājs, kas pārstāv 19 lielākos ceļu būves uzņēmumus, šopavasar rīko četrus braucienus pa valsts ceļiem katrā Latvijas reģionā, tajos īpaši aicinot piedalīties deputātus, kuri no konkrētā reģiona ievēlēti Saeimā.

Pirmajā braucienā, kas pa Kurzemes ceļiem norisinājās 12.aprīlī, piedalījās Saskaņas centra deputāts Andrejs Elksniņš un Reformu partijas deputāts Edmunds Demiters ar saviem palīgiem.

"Lai gan deputātu atsaucība ir visai zema, ceram, ka tie parlamentārieši, kuri piekrituši piedalīties braucienos, ar tajos redzēto dalīsies arī ar tiem kolēģiem Saeimā, kuri dažādu iemeslu dēļ dalību atteikuši vai aicinājumam pat nav atsaukušies, tādējādi aktualizējot Latvijas ceļu problēmu arī Saeimas līmenī," stāsta A.Bērziņš.

Zemgales brauciena dalībnieki apskatīs ceļus maršrutā Rīga – Eleja, iebraucot Lietuvā – Svitene – Pilsrundāle – Bauska – Vecsaule – Jaunsaule – Skaistkalne – Vecumnieki – Misa – Iecava, ap plkst. 14.30 atgriežoties Rīgā.

Savukārt 26.aprīlī biedrība Saeimas deputātus klātienē iepazīstinās ar ceļu stāvokli Latgalē, bet 10. maijā – Vidzemē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas