Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mēness aptiekas farmaceite Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas priekšvakarā saņem VM apbalvojumu

Mēness aptiekas farmaceite, aptiekas vadītāja Rēzeknē Irmīna Karacejeva saņēmusi Veselības ministrijas Atzinības rakstu par ilggadīgu, atbildīgu un personīgu attieksmi piepildītu profesionālo darbību.

Šodien Medicīnas muzejā tika godināti  kopumā 43 veselības nozares darbinieki, kuriem, pirmssvētku gaisotnē veltot sisrsnīgus pateicības vārdus, veselības ministre Līga Meņģelsone pasniedza Veselības ministrijas Atzinības un Pateicības rakstus, kā arī Ministru kabineta Atzinības rakstu. Veselības ministre uzsvēra katra nozares profesionāļa īpašo ieguldījumu Latvijas iedzīvotāju veselībā un akcentēja to, ka katrs šāds pateicības pilns notikums ir ierakstīts un saglabājams Latvijas medicīnas vēsturē.

„Esam ļoti lepni un priecīgi par šo novērtējumu, un no sirds sveicam! Irmīna Karacejeva ir rūpīga un zinoša prakšu vadītāja jaunajiem farmaceitiem un farmaceita asistentiem – ievadījusi darbā vairākus jaunos speciālistus, kuri izveidojuši veiksmīgu karjeru farmācijā. Viņa aizvien regulāri mācās un apgūst nozares jaunumus un farmaceitiskās aprūpes pilnveidošanas prasmes, ir sirsnīga un atsaucīga kolēģe,”  saka „Mēness aptiekas” valdes priekšsēdētāja Vilma Druliene.

„Savu darbu daru ar patiesu prieku un tā nu sanāk, ka aptieka ir mans liktenis.  Jau 45 gadus strādāju aptiekā un katra diena ir apliecinājums tam, ka profesijas izvēle ir bijusi pareiza. Esmu pateicīga, ka varu no sirds palīdzēt cilvēkiem, ” tā farmaceite Irmīna Karacejeva.

„Irmīnas sirsnība un iedziļināšanās katra aptiekas apmeklētāja situācijās un vajadzībās, viņas sniegtie pārdomātie padomi ļāvuši izveidot ciešas abpusējas uzticēšanās saites ar aptiekas apmeklētājiem, kas nenoliedzami ir sevišķi svarīgi ārstēšanās laikā un sekmē pacienta apzinātu, aktīvu līdzdalību veseļošanās ceļā. Irmīna vienmēr uzklausa, iedziļinās un izskaidro katru zāļu lietošanas niansi, brīdina par iespējamam blakusparādībām un izskaidro sagaidāmo zāļu lietošanas efektu. Viņai piemīt spēja iedvest mieru un izveidot struktūru arī apmulsušu aptiekas klientu prātos, kuri ar zāļu lietošanu saskārušies pirmo reizi vai arī  kuriem ikdienā jālieto liels skaits medikamentu,”  tā Irmīnu Karacejevu raksturojuši Rēzeknes iedzīvotāji, kuri novērtē viņas padomu, strādājot  “Mēness aptiekā” Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 117, ilgu gadu garumā sniedzot farmaceitisko aprūpi un palīdzot daudziem desmitiem visu paaudžu rēzekniešu gan atgūt, gan uzturēt labu veselību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas