Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rail Baltica nav saimnieka

Nepilnības Rail Baltica projekta vadībā rada risku, ka projekts pārsniegs apstiprināto budžetu un ieviešanas laika grafiku. Tāds ir Igaunijas, Latvijas un Lietuvas augstāko revīzijas iestāžu apvienotās revīzijas galvenais secinājums par Rail Baltica īstenošanas gaitu.

Top komentāri

utt
u
Pirms 1,5 gadi atsaucos uz Rīgas Ūdens aicinājumu ievilkt ūdensvadu privātmājā Bieriņos. Samaksāju N- tās summas, pasūtiju N plānus un izziņas. Gada laikā PILNĪGI NEKAS nav noticis. Tieši tāds pat stāvoklis ir tiem , kuri samaksājuši par 10 m gāzes vada vai elektriskā pieslēguma ievilkšanu. Bet te cilvēki fantazē pārbūvēt inženiertīklus visam Rīgas centram??? Varu teikt no personīgās pieredzes. Mūsdienu birokrātiskajā Latvijā tas ir pilnīgi nereāli...
Pareizaissecinājums
P
Ja ES patiešām ir nolēmusi, ka to šaursliežu dzelzceļu vajag... tad lai ņem vienu kārtīgu vācu kompāniju un uztic tai dzelzceļa būvi!
.
.
Nabaga Eiropas partneri. Vēl nav sapratuši Latvijas specifiku- jāmaksā, jāiekļauj otkata izmaksas, tad projekts ies uz priekšu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas