Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aicina iesaistīties Latvijas pasākumu norises vietu asociācijā

Latvijas Pasākumu foruma paspārnē ir dzimusi ideja apvienot Latvijas pasākumu norises vietas sabiedriskā organizācijā. Biedrības mērķi būs norišu vietu līmeņa celšana, nozares izglītības attīstība, jaunu risinājumu, inovāciju ieviešana, iesaiste normatīvo aktu, standartu, vadlīniju izstrādē, sadarbība ar valsts un pašvaldības institūcijām, dalība starptautiskās organizācijās, apmaiņa ar informāciju un nozares koordinācija.

Biedrības Latvijas pasākumu norises vietu asociācija (LPNVA) dibināšana notiks 2019. gada 2. oktobrī plkst. 10 jaunatklātajā kultūras, mūzikas un mākslas telpā Hanzas perons. Biedrībā pēc brīvprātības principa aicinātas iestāties gan publiskas, gan privātas, gan multifunkcionālās, gan kultūras, gan izklaides, gan sporta, gan iekštelpu, gan brīvdabas pasākumu norises vietas no visas Latvijas. Biedrības dibināšanas iniciatori ir Liepājas Olimpiskais centrs, Arēna Rīga un Hanzas perons.

Iecere par biedrību radās 2017. gadā Pasākumu forumā Jelgavā, saprotot, ka dažādais pasākumu norišu vietu līmenis un segmentētā informācija neļauj norises vietām attīstīties.

"Mūsu kolektīvs aktīvi strādā, lai mēs varētu sniegt visaugstākā līmeņa pakalpojumus pasākumu rīkotājiem, taču neatsverama ir informācijas apmaiņa, jaunu zināšanu iegūšana, tādēļ uzskatām, ka ir nepieciešama platforma, kurā risināt kopīgos jautājumus," par topošo biedrību stāsta Liepājas Olimpiskā centra valdes priekšsēdētājs Gatis Griezītis.

"Pasākumu norises vietu biedrība ir nākamais loģiskais solis pēc tam, kad esam atvēruši jauno kultūras, mūzikas un mākslas telpu Hanzas perons. Mēs mērķtiecīgi ejam uz dinamisku attīstību un, lai varētu uzņemt visplašāko pasākumu klāstu, esam atvērti sadarbībai ar citām norises vietām Latvijā. Nozares standartu ieviešana ir būtisks priekšnoteikums kopīgai pasākumu jomas attīstībai," atzīst Hanzas perona vadītāja Ieva Irbina.

Pasākumu norises vietas aicinātas pieteikties biedrības dibināšanas sapulcei, rakstot uz e-pastu [email protected].

Top komentāri

.
.
Šo pasākumu sertifikācijas institūciju neveidos? Tikai vēl kaut kādu parazītorganizāciju? A?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas