Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Auto sadursmju dēļ apgrūtināta satiksme uz Dienvidu tilta

Otrdienas vakarā uz Dienvidu tilta notikuši trīs satiksmes negadījumi, kā rezultātā uz tilta apgrūtināta satiksme, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pirmais negadījums uz Dienvidu tilta noticis plkst.17.16 virzienā no Pārdaugavas uz Lubānas ielu, kur sadūrušās vieglās automašīnas Mercedes-Benz un Renault, kā arī Rīgas Satiksmes autobuss. Rīgas Satiksmē aģentūrai LETA norādīja, ka negadījums noticis starp diviem vieglajiem auto, aizskarot arī sabiedriskā transporta līdzekli.

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka šajā sadursmē cietuši abu vieglo auto vadītāji, kuri nogādāti ārstniecības iestādē.

Savukārt otrs negadījums noticis tur pat plkst.18.13, bet pretējā virzienā - uz Pārdaugavu, kur saskrējušās trīs automašīnas - Toyota, Renault un Volkswagen. Šajā satiksmes negadījumā nav cietušo.

Trešais negadījums noticis plkst.17.59 uz Dienvidu tilta nobrauktuves Slāvu aplī, saduroties vieglajai automašīnai Opel un kravas automašīnai Man. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka arī šajā negadījumā nav cietušo.

Valsts policijā brīdināja, ka, tā kā šajā apvidū notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi un satiksme ir ierobežota, autovadītāji aicināti izvēlēties citu maršrutu.

Vienlaikus Valsts policijā aicināja ievērot laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot drošu distanci.

Top komentāri

Zane Krauze
Z
Man aizvakar nokrita dibens, biju tik stulba ka saku skrūvet vaļā to zelta skrūvi kas man ir nabas vietā. Rezultāts - nokrita dibens.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas