Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Bankas nesteidz pirkt Krājbankas bankomātus

Krājbankas bankomātus plānots izsolīt nākamgad, informē šīs bankas administratora KPMG Baltics pārstāvis Oskars Fīrmanis. Uz iepriekšējo izsoli 28. septembrī, kad plānoja pārdot jau 162 demontētos bankomātus par 335 tūkstošiem latu un 57 vēl nedemontētos par 72 tūkstošiem, nepieteicās neviens pretendents.

Pagaidām citas bankas nesteidz iegādāties Krājbankas bankomātus, jo īpašumā esot pietiekami savu. Tas nozīmē, kaKrājbankas administratoriem būs jāmeklē citas bankomātu realizācijas iespējas.

Diena jau rakstīja, ka Swedbank neinteresē šo bankomātu iegāde, jo tie ir tehnoloģiski atšķirīgi.

Komentējot iespējamo Krājbankas bankomātu iegādi, SEB bankas pārstāve Kristīne Martinsone Dienai teica, ka no pērnā gada novembra beigām SEB banka ir «rūpīgi vērtējusi iespējas pārņemt vai uzstādīt jaunus bankomātus» vietās, kur atradās Krājbankas bankomāti.

SEB analizē gan esošo situāciju tirgū, gan arī pakalpojuma pašizmaksu, lai gan klientam, gan arī bankai pakalpojumi, kas ir pieejami un tiek sniegti elektroniski, būtu izdevīgi. Šai laikā SEB banka jau uzstādījusi 25 bankomātus, galvenokārt reģionos.

Līdzīgu viedokli pauda arī Nordea banka. Bankomātu pieejamība pašlaik nosedzot klientu vajadzības, jo, kā uzsverNordea bankas karšu pieņemšanas produktu vadītājs Latvijā Aigars Tatarčuks, bankas klienti darījumus bankomātos var veikt Nordea, Citadeles un Hipotēku bankas bankomātos Latvijā (kopumā vairāk nekā 320 vietās), kā arī Nordeabankomātu tīklā Skandināvijā, Baltijā un Krievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas