Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bijusī Čakšas padomniece Vāne turpinās darbu Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdē

Bijusī veselības ministres Andas Čakšas padomniece ekonomikas jautājumos Alīda Vāne turpinās darbu Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdē.

Kā aģentūrai LETA sacīja Vāne, lēmums pārstāt pildīt ministres padomnieces pienākumus tika pieņemts pēc abpusējas vienošanās. Plašākus komentārus viņa nesniedza.

Savukārt taujāta par ģimenes ārstu streiku, Vāne atbildēja, ka viņasprāt, premjera Māra Kučinska (ZZS) piedāvājums to atlikt līdz 22.jūlijam ir samērīgs.

Pēc viņas domām, iespējamās nodokļu reformas kopā ar Veselības aprūpes finansēšanas likumprojektu varētu būt garants visiem medicīnas nozares pārstāvjiem, ka beidzot cienīgs atalgojums tiek solīts arī ar likumu. "Šoreiz tā ir Saeimas nevis ministrijas kompetence. Ir viegli uzsākt, bet nav viegli visu apstādināt šobrīd. Saeimas balsojums parādīs, vai mūsu deputāti ir atbildīgi par visu sabiedrību," teica Vāne.

"Dzīve var notikt vis kaut kas, paketes apstiprināšana ir ļoti būtiska. Tukši solījumi ir bijuši visu laiku, bet šis ir pirmais lielais lēciens," uzsvēra Vāne.

Kā ziņots, par veselības ministres padomnieci Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdes locekle un bijusī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vadītāja Vāne kļuva pērn jūnijā.

Piektdien kļuva zināms, ka viņa darba attiecības pārtrauc saskaņā ar abpusēju vienošanos. Iemeslus šādam solim arī ministrijā nekomentē.

Vāne ir Zaļo un zemnieku savienībā (ZZS) ietilpstošas Latvijas Zaļās partijas biedre. Veselības ministrija ir ZZS pārraudzībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas