Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Brīdina par apledojuma iespējamību Rīgas ielās

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka šorīt, sākot no plkst. 5.50 tiek veikta tiltu un satiksmes pārvadu preventīva apstrāde ar pretslīdes materiāliem. Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi darbā iesaistījuši 29 tehnikas vienības. Tuvākajā laikā sinoptiķi prognozē gaisa temperatūras paaugstināšanos un nokrišņus slapja sniega un lietus veidā, kā rezultātā uz ceļiem var veidoties apledojums, tāpēc autovadītāji aicināti būt īpaši piesardzīgi.

Transporta plūsma Rīgas ielās ir samērā raita, un sabiedriskais transports kursē atbilstoši noteiktajam grafikam.

Tuvākajā laikā un rītdien sinoptiķi prognozē gaisa temperatūras paaugstināšanos un nokrišņus slapja sniega un lietus veidā, kā rezultātā veidosies apledojums. Departaments aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un iesaka ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Īpaši bīstams satiksmei ir sasalstošais lietus, kā rezultātā uz ceļu seguma veidojas apledojums, kā arī tā sauktais melnais ledus, kas pastiprināti veidojas uz brauktuvēm, kas atrodas ūdenstilpju un mežu tuvumā.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Aktuālākā informācija par situāciju Rīgas ielās pieejama sociālā tīklā Twitter kontā @rdsvc - https://twitter.com/rdsvc un īpaši izveidotajā mājas lapā sniegs.riga.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas