Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bulgārijā nākamnedēļ norisināsies ES tirdzniecības ministru neformālā sanāksme

Bulgārijā 26.februārī un 27.februārī norisināsies Eiropas Savienības (ES) tirdzniecības ministru neformālā sanāksme, kurā Latvijas delegāciju vadīs Ārlietu ministrijas (ĀM) parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Kā aģentūru LETA informēja ĀM, sanāksmē tiks diskutēts par daudzpusējās tirdzniecības sistēmas aktualitātēm, īpaši pēc Pasaules Tirdzniecības organizācijas 11.Ministru konferences. Eiropas Komisija informēs par situāciju ES divpusējās tirdzniecības sarunās, īpaši ar Meksiku un Dienvidu kopējā tirgus (Mercosur) valstīm - Argentīnu, Brazīliju, Paragvaju, Urugvaju.

Tāpat notiks viedokļu apmaiņa par aktualitātēm saistībā ar ASV plānotajiem importa ierobežojumiem tērauda un alumīnija sektorā. Dalībvalstu pārstāvji pārrunās Regulas priekšlikumu attiecībā uz ārvalstu investīciju izvērtēšanu, kā arī par daudzpusējās ieguldījumu tiesas sistēmas izveidi.

ES tirdzniecības ministru neformālās sanāksmes notiek reizi pusgadā ES Padomes prezidējošajā valstī.

Top komentāri

Margarēta
M
nebūs vis taisnība, viņai ir doktora grāds vadzinībās. Un ekonomikas maģistrs. Pirms rakstīt aplamības, vajag vismaz paguglēt. Un, jā, tirdzniecības sakari ir daļa no ārlietu ministrijas kompetences.
Veerotaaja
V
No kura laika ZKL ir tirdzniecibas ministre? Shii politike skiet ir visaam pudeleem par korki. Ar teologes izgliitiibu tagad gudri runaas par starptautisko tirdznieciibu. Taapeec Latvija ir tur kur ir, deel shaadiem professionaliem...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas