Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Citskovskis: Tuvākajās nedēļās būs gatavs piedāvājums par līdzekļu palielināšanu KNAB atlīdzībām

Tuvākajās nedēļās būs gatavs piedāvājums par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) atlīdzības fonda līdzekļu palielināšanu, šodien Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdē sacīja Valsts kancelejas (VK) direktors Jānis Citskovskis.

Citskovskis skaidroja, ka no valdības puses ir vēlme palielināt līdzekļu apjomu, kas pieejams atlīdzības izmaksai KNAB darbiniekiem. VK direktors norādīja, ka šo izmaiņu veikšana ir arī Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) prioritāte.

VK pašlaik vērtē iespējas pārskatīt atlīdzības maksimālās atlīdzības robežas, lai KNAB būtu konkurētspējīgs ar citām tiesībsargājošajām iestādēm. Situācija, kad KNAB ir nosacīti sliktākā situācijā, izveidojās, kad pirms vairākiem gadiem tika palielināti atalgojumam pieejamie līdzekļi iekšlietu sistēma, bet tas neskāra biroju.

Vienotības Saeimas frakcijas deputāts Andrejs Judins (Par) iepriekš jau rosināja Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisijai vienoties par atbalstu KNAB darbinieku atalgojuma palielināšanai.

Jau vēstīts, ka Saeima 21.jūlijā izveidoja parlamentārās izmeklēšanas komisiju par valsts nozagšanas pazīmēm un pirmstiesas izmeklēšanas kvalitāti tā dēvētajā oligarhu lietā. Izmeklēšanas komisija izveidota, lai izvērtētu krimināllietā esošo informāciju par iespējamu valsts nozagšanu un faktorus, kas noveduši pie šīs krimināllietas izbeigšanas pirmstiesas izmeklēšanas stadijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas