Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Deputātus Kalniņu-Lukaševicu un Igauni izdos administratīvai sodīšanai

Saeima ceturtdien atbalstīja deputātu Zandas Kalniņas-Lukaševičas (Zatlera Reformu partija, ZRP) un Gunāra Igauņa (ZRP) izdošanu administratīvai sodīšanai. Iepriekš deputātu izdošanu sodīšanai atbalstījusi Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija.

Kalniņa-Lukaševiča ar vienas dienas nokavēšanos Valsts ieņēmumu dienestā (VID) iesniegusi valsts amatpersonas deklarāciju. Viņa paskaidrojusi, ka 17.novembrī, pēdējā dienā, kad varēja iesniegt deklarāciju, radušās tehniskas problēmas ar VID elektroniskās deklarēšanās sistēmu. Iepriekš, ņemot vērā, ka deklarācijas iesniegšana neaizņem daudz laika, viņa to darījusi pēdējā brīdī, taču šoreiz šo procesu iekavējušas problēmas ar lietotāja paroli un deklarāciju viņa varējusi iesniegt nākamajā dienā.

Savukārt Igaunis, pārvietojoties ar auto, vietā, kur atļauts braukt ar 50 kilometriem stundā, traucies ar ātrumu 83 kilometri stundā. Viņš bija uzņēmis ātrumu pirms zīmes, kas apzīmē apdzīvotas vietas beigas. Par šo pārkāpumu deputātam piemērojams 30 latu liels naudas sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas