Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

EM par 30 000 eiro plāno izvērst Latvijas uzņēmumu konkurētspējas veicināšanas kampaņu

Ekonomikas ministrija (EM) izsludinājusi iepirkumu par informatīvās kampaņas Latvijas uzņēmumu konkurētspējas veicināšanai īstenošanu, liecina informācija EM mājaslapā.

Plānotā līgumcena ir 30 000 eiro.

EM norādīja, ka kampaņas mērķis ir uzrunāt, informēt, izglītot un motivēt uzņēmējus un sabiedrību kopumā kļūt konkurētspējīgākiem, sekmējot uzņēmēju un sabiedrības kopumā izpratni par produktivitāti kā ilgtspējīgas Latvijas ekonomikas izaugsmes pamatu, informējot par piedāvāto valsts atbalstu uzņēmējiem konkurētspējas kāpināšanai, veicinot biznesa domāšanas maiņu un motivējot uzņēmējus kāpināt investīcijas produktivitātes kāpināšanā.

Iepirkuma uzvarētājam būs jāizstrādā un jāīsteno informatīvi izglītojoša, skaidrojoša integrētās komunikācijas kampaņa līdz šā gada 15.decembrim, iekļaujot gan sabiedrisko attiecību aktivitātes, gan mediju attiecības, gan digitālo komunikāciju.

Ar kampaņu plānots uzrunāt vidējos uzņēmumus ar augstu produktivitātes un eksporta kāpuma potenciālu, kā arī motivāciju kļūt starptautiski konkurētspējīgiem. Tāpat kampaņa tiks mērķēta uz lieliem, produktīviem, Latvijas ekonomikai nozīmīgiem, augstas pievienotās vērtības produktu un pakalpojumus ražojošiem uzņēmumiem, kā arī darba devēju un nozaru nevalstiskajām organizācijām un sabiedrību kopumā.

 

Top komentāri

Neslāvs
N
Ašerādens atkal zog? Šo mēslu tikai kaps iztaisnos!
...
.
Murgs - tā vietā, lai Latvijas produktus reklamētu ārvalstīs, tiek veidota Vienotības vēlēšanu zibensakcija pēc Reiznieces parauga ar Finanšu ministriju. Rietumeiropā par to visai ātri politiskajai karjerai pienāktu noslēgums.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas