Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Fiļipovs: Pasažieru vilciena sadarbība ar LNT ir bezatlīdzības sadarbība

Kopš jūlija sākuma LNT kanālā redzamās Pasažieru Vilciena (PV) reklāmas PV preses sekretārs un Latvijas Ziņu kanāla (LZK) galvenais redaktors Andrejs Fiļipovs sauc par abpusēji izdevīgu, bezatlīdzības sadarbību.

Lai gan A. Fiļipovs darbojas gan LZK, ar ko cieši saistīts arī LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis, gan PV, viņš portālam Diena.lv apgalvoja, ka šajā gadījumā nekādas ētikas normas nav pārkāptas. "Nepieņēmu lēmumu par sadarbību. Lēmums par informatīvo atbalstu tika pieņemts pēc LNT rakstiska lūguma sakarā ar masu pasākumu,"portālam Diena.lv sacīja A. Fiļipovs. Viņš skaidroja, ka PV nespēj nopirkt dārgus raidlaikus medijos, tāpēc, cīnoties par pasažieriem, uzņēmums labprāt šādā veidā vienojas par informatīvo atbalstu.

Reklāmas šajā gadījumā LNT tiek liktas, jo PV norīkoja papildus vilcienu uz Tukumu, kur notika Rūdolfa Jāņi Cinevillā. Cik izmaksāja papildus vilciena norīkošana, A.Fiļipovs nevarēja pateikt.

"Ja ir kāds pasākums, uz kuru ierodas daudz cilvēku, piemēram, Siguldas operas svētkos, tad mēs mēdzam norīkot papildus vilcienus," skaidroja A. Fiļipovs. Pretim tiek saņemta iespēja reklamēties attiecīgajā medijā vai Siguldas operas svētku gadījumā  - PV tiek reklamēts, piemēram, uz operas svētu afišām.

A. Fiļipovs norādīja, ka PV līdzīgā veidā sadarbojas arī ar citiem medijiem, piemēram, Latvijas Radio vai Cosmopolitan. PV norīko īpašus reisus arī gadījumos, kad tiek paredzēta liela pasažieru plūsma, piemēram, uz lieliem pasākumiem vai prognozējot labus laika apstākļus.

Satiksmes ministrijas (SM) preses pārstāvis Aivis Freidenfelds norādīja, ka PV uz lieliem masu pasākumiem vienmēr ir norīkojis papildus vilcienus un tas neesot nekas jauns. 'Runa ir par to, lai tiktu sagādātas ērtības pasažieriem," sacīja A. Freidenfelds un piebilda, ka SM neatbild par PV sadarbību ar LNT un uzņēmums patstāvīgi pieņem šādus lēmumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas