Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Militārā parāde Jēkabpilī

Šogad 4.maijā - Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 29.gadadienā - Nacionālo bruņoto spēku (NBS) diena un parāde notika Jēkabpilī. Savukārt nākamgad to paredzēts rīkot Daugavpilī.

Lai iepazīstinātu ar NBS arī tos iedzīvotājus, kuriem nav iespēju apmeklēt tradicionālo valsts svētku parādi 18.novembrī Rīgā, pirms vairākiem gadiem aizsardzības nozare aizsāka jaunu tradīciju - valsts Neatkarības atjaunošanas dienā, 4.maijā, kādā no Latvijas novadiem organizēt Nacionālo bruņoto spēku dienu. Bruņoto spēku dienas pasākumi kopš 2013.gada norit ar devīzi 4.maijs - Brīvības svētki.

Pirmā šāda diena notika 2012.gadā Rēzeknē.

Top komentāri

:)
:
Kā te Latvijas ienaidnieki uztraucās par moderniem ieročiem un sauc tos par lūžņiem aiz skaudības un bailēm,bet tas priecē,tas nozīmē,ka Latvija ir uz pareizā ceļa.
Jautājums !
J
Bet vai jaunais Mīz(Jēkab)pils šefs, kas prot apmīzt spēļu zāles paklājus, kopā ar savu šefu Bārdu, arī parādīja godu Vējonim un piedalījās parādē ?
Vecsčekists>Tiesnesis
V
Protams, ka tie ir veci un ļoti maz derēs reālā karā. Bet... šie dzelži nekad arī karā netiks lietoti. NEKAD. Un tāpēc nav svarīgi - veci vai jauni, vai - kaut no finiera. Toties, tā valsts, kuras armiju mēs atbrīvojām no šī sekond-henda, tā valsts gan IR nozīmīgs mūsu neatkarības (no Krievijas) garants. Pateicoties viņiem mēs arī esam tur, kur esam. Ja lietai nāk par labu - varam iepirkt vēl kādu duci. Starp citu, ja uz šiem traktoriem uzstādītu ko līdzīgu Stingeriem... tas jau būtu nopietni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas