Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grūbi atbrīvo no amata NEPLP

Saeimas deputāti ceturtdien balsojumā vienprātīgi atbrīvoja no amata Nacionālās elektronisko un plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekli Gintu Grūbi, kurš iepriekš bija izteicis vēlēšanos aiziet no darba padomē.

"Ņemot vērā, ka esmu saņēmis piedāvājumu tuvākā gada laikā piedalīties vairākos lielos radošos filmu projektos un neredzu iespējas radošā darba savienošanai ar NEPLP locekļa pienākumiem, nolēmu pārtraukt savu darbību NEPLP locekļa amatā," savu izvēli iepriekš skaidroja Grūbe.

Kad pirms nedaudz vairāk nekā trīs gadiem Saeima izraudzījās piecus NEPLP locekļus, Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) bija opozīcijā. Tās intereses toreiz koalīcijai nebija saistošas, taču pašlaik, kad ZZS ir koalīcijā, politskais spēks vēlētos, lai NEPLP strādātu tam pieņemams vai pat ZZS izraudzīts cilvēks, iepriekš ziņoja Diena.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas