Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Iespējas apmaksāt pensiju piegādi

Labklājības ministrija (LM) zināja, ka jāpiedāvā vairāki varianti, kā nodrošināt pensiju piegādi mājās arī turpmāk. Viens no variantiem pieļauj paredzamā sadārdzinājuma kompensēšanu no valsts budžeta, kompensēt šo pakalpojumu atsevišķām saņēmēju grupām vai arī visu pensiju piegādes pakalpojuma pilnīga apmaksa. Šīs nedēļas diskusijās par valsts budžetu valdības vairākuma konceptuāls atbalsts ir variantam kompensēt pensiju piegādes sadārdzinājumu tikai pirmās un otrās grupas invalīdiem, kā arī senioriem virs 80 gadu vecuma.

Top komentāri

.
.
Atkārtoju- Nekas nav jākompensē! Pastam vienkārši ir jāierobežo sava bezizmēra rijība un kosmiskā peļņa, kas pēc būtības ir vēl viens netiešais nodoklis. Un vēl- ja valstij ir līdzekļi visādām akustiskajām koncertzālēm, laikmetīgās mākslas (smērējumu un mēslu!) muzejam, tas šiem nolūkiem jau nu nauda ir jāatrod. Kāds teiks, ka pensionāriem nauda ir maksimāli jāatņem (lai vairotu pasta peļņu), bet fiška ir tā, ka šodienas jaunatne visu šito redz un izdara secinājumus par tēmu- kas viņus sagaida vecumdienās. Izdara secinājumus un emigrē.
Margarēta
M
Neļaujiet Barčai gramstīties gar sociālo iemaksu uzkrājumu! Šī nauda ir pensijām, pabalstiem (visu veidu) un B slimības lapām. Nevis pensiju piegādes (galvenokārt Rīgā!!!) maksas segšanai. Tā jau mēs varam šo naudu dāļāt visam, kam, kur figurē pensionāri. BET tā nav domāta tikai pensijām un pensionāriem. Mūsu visu interesēs ir, lai tur būtu uzkrājums, piemēram, krīzei ar strauju bezdarba pieaugumu un nepieciešamību maksāt bezdarbnieku pabalstus.
Valsts apzog 2012.gada pensionārus
V
Labklājības ministija pensionāriem, kas aizgāja pensijā sākot ar 2012.gadu, ik mēnesi katram nozog vidēji 30 euro, kas viņiem pienākas par stāžu līdz 1996.gadam. Kādēļ Barča un pārējie politiķi nebļauj par šo zādzību?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas