Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Daudzi Swedbank akcionāri nonākuši nepatīkamas izvēles priekšā – gaidīt, līdz bankas finansiālais tēls uzlabojas, vai pārdot akcijas, sadzīvojot ar zaudējuma sajūtu

Investori atbrīvojas no Swedbank

Kārtējais naudas atmazgāšanas skandāls Baltijas valstīs radījis rezonansi ne tikai vietējā tirgū, bet arī Baltijas jūras pretējā krastā. Parādoties ziņai, ka Igaunijas Swedbank varētu būt iesaistīta netīros naudas darījumos, investori Stokholmas biržā sākuši strauji atbrīvoties no tās Zviedrijas mātesbankas akcijām, to cena laikā no biržas slēgšanas otrdien līdz vakardienas pēcpusdienai sarukusi vairāk nekā par 21% – līdz 166 Zviedrijas kronām (15,64 eiro).

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka tad , ja atstās tikai "tīro naudu"... būs jāslēdz pusi no pasaules bankām. Jautājums - vai tas ir pareizi, ka specdienestu neizdarība jānovērš bankām ? Varbūt turpmāk arī benzīntanki būs atbildīgi par to, ka benzīns tiek pirkts par "netīro naudu"?
opā
o
Latvijā nobankrotējušas kādas 16 bankas aizraudamas nebūtībā miljardus gan iedzivotājiem, gan uzņēmējiem, skandināvu banku pārstāvniecas "mazgājušas" miljardus, ko darīja visu šo laiku Fuktuks? Piesedza? Gatavoja saldas PR atskaites medijiem? Aizklapēja vienīgo valsts - Zemes un Hipotēku banku, kas nodrošināja ari elementāru sociālo funkciju Latvijas laukos, ko šodien nedara neviena komercbanka! Cilvēkiem jābrauc pat 40 km līdz tuvākam bankomātam! Vai nav laiks kādu sēdināt?
Ggg
G
Varēs kārtējo reizi ierēkt par mūsu super super augsti kvalificētiem, no banku naudas atkarīgie uzraugiem, kad tiks pabeigta izmeklēšana ārpus dīķa. Putniņš jau paspēja nodziedāt savu dziesmu par sodiem, bet aizmirsa, ka sodi tā bija par to, ko grib redzēt, nevis par to ko negrib redzēt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas