Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ja tieslietu ministra Rasnača padomniece pametīs savu amatu, viņas vietā varētu aicināt Lazdovski

Ja tieslietu ministra Dzintara Rasnača (NA) pašreizējā padomniece Ina Kļaviņa lems pamest savu amatu, par viņas pēcteci, iespējams, varētu kļūt bijušais Ekonomikas ministrijas un Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis.

Kļaviņa apstiprinājusi, ka ir nolēmusi pārtraukt savas darba attiecības ar Tieslietu ministriju, jo vēlas pilnībā pievērsties darbam privātajā sfērā.

Tikmēr Rasnačs norāda, ka viņa padomniece ir nolēmusi pārtraukt darbu ministrijā, gan uzsverot, ka viņš ļoti nevēlas, lai Kļaviņa dotos prom, jo padomnieka darbs ir ārkārtīgi svarīgs un ministrs vēlētos padomnieka amatā redzēt kādu tikpat labu kandidātu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka šim amatam uzrunāts arī Lazdovskis.

Pats Lazdovskis gan skaidri nenorādijis, vai viņam piedāvāta padomnieka amata vieta, skaidrojot, ka no Rasnača bijuši "šādi tādi" piedāvājumi tiesu sistēmas resorā kopumā. Jautāts, vai viņš kādu konkrētu lēmumu jau ir pieņēmis, Lazdovskis sacīja, ka vēl domā.

LETA jau ziņoja, ka Satversmes aizsardzības birojs (SAB) anulēja pielaidi valsts noslēpumam Lazdovskim, savukārt viņš šo lēmumu bija pārsūdzējis ģenerālprokuroram. Lazdovskis aģentūrai LETA nevēlējās komentēt ģenerālprokurora atbildes saturu, norādot, ka patlaban tas ir "noiets etaps".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas