Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Joprojām neskaidrs mājas – kuģa liktenis

Atbildīgajām ministrijām nav vienota viedokļa par tā dēvēto māju – kuģi Pāvilostā. Tas izraisījis plašu sabiedrības rezonansi, vēršot uzmanību uz nepilnībām normatīvajos aktos, kuru dēļ tiesa atzinusi būvi par kuģi, lai gan tā vairāk atgādina dzīvojamo ēku.

Top komentāri

Nu nu
N
Superīgi, ka šāda veida tenku rakstus jāiegādājas par naudu- kur uztaisa ažiotāžu, tur arī biznesu var taisīt. Te nu arī visa atšķirība starp "Dienu" un Argodu Lūsiņu- proporcionāli naudas daudzumam arī proporcionāla bezkaunība. Un tie smalkie teksti"vairāk atgādina māju" arī ir tikai sabiedrības uzkurināšanai- ja vien cilvēks nav galīgi stulbs, viņam skaidrs, ka tas objekts skaidri un gaiši ir māja un itin nemaz neatgādina kuģi. Nu, bet ja jau mums mēģina iestāstīt, ka sieviete, kurai piešuj peni ir vīrietis, tad aplūkojamais gadījums jau ir tikai bērna šļupsti.
Te var pārsmieties.
T
Šis ir kārtējais pieradījums, cik izvarota mūsu valsts no oligarhu, politiķu un miljonāru puses. Visa Latvija šūmējas, tāpat kā ar oligarhu lietu, bet beigās vien čiks, nekā nav, bagāto uzvara. Viens no otra pendelē un neviens nav vainīgs. Tik daudz ministriju, komisiju un iestāžu "strādā." bet.... Kam tad nav skaidrs,ka nav nekāda kuģa, pontona u.t.t., bet ir atpūtas māja pie jūras uz valsts zemes un kāpu zonā !!!!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
JOPROJĀM TIEK MEKLĒTS VEIDS KĀ IZLOCĪTIES ??? PRETĪGI !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas