Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kauguros zaglis no neaizslēgta dzīvokļa nozadzis somu

Valsts policijas darbinieki otrdien Kauguros aizturējuši vīrieti, kurš no neaizslēgta dzīvokļa nozadzis sievietes somu, portāls _Diena.lv u_zzināja VP.

Otrdien ap pulksten 14:45 Jūrmalas iecirkņa darbinieks, veicot teritorijas apskati, Kauguros, Jurģa ielā pamanīja aizdomīgas uzvedības vīrieti, kurš līdzi nesa sieviešu somiņu. Policistam radās aizdomas, ka tā varētu būt iegūta nelikumīgā ceļā, tādēļ nolēma pārbaudīt aizdomīgo personu.

Pārbaudot vīrieti, kā arī kāpņu telpu, likumsargs konstatēja, ka vīrietis somiņu bija nozadzis no kāda dzīvokļa, kura durvis aizvien bija atvērtas. Pati mājokļa saimniece un viņas bērni arī atradās dzīvoklī.

Policisti ir aizturējuši 1995. gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem. Zagtās mantas tika atgūtas un drīzumā tās nodos to likumīgajai īpašniecei.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, iekļūstot dzīvoklī. Aizturētajam vīrietim par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Atgādinām, ka arī pašiem ir jārūpējas par savu, savu līdzcilvēku un arī sava īpašuma drošību, lai izvairītos no nelaimes un noziegumiem!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas